Οι Πολωνοί στέλνουν τον Μλαντένοβιτς στον Παναθηναϊκό με 420.000 ευρώ τον χρόνο

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Οι Πολωνοί στέλνουν τον Μλαντένοβιτς στον Παναθηναϊκό με 420.000 ευρώ τον χρόνο

Γιώργος Σακελλαρίου 23:31 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 07.06.2023

Στην Πολωνία υποστηρίζουν ότι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα στον Παναθηναϊκό με αποδοχές 420.000 ευρώ.

Στην Πολωνία επιμένουν για τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και μάλιστα αυτή τη φορά το προχωρούν ακόμα περισσότερο, τονίζοντας ότι ο Σέρβος αριστερός μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό με ετήσιες αποδοχές 420.000 ευρώ.

Αναλυτικά στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «SportoweFakty» αναφέρεται: «Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς πλησιάζει στην αποχώρηση από τη Λέγκια. Τέτοιες πληροφορίες έφτασαν στη SportoweFakty τις τελευταίες ώρες. Έχουμε επίσης ανεπίσημα διαπιστώσει πόσα θα κερδίσει ο Σέρβος αμυντικός στη νέα ομάδα.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα αντικαταστήσει τη Λέγκια Βαρσοβίας με τον Παναθηναϊκό. Ως γνωστόν, το συμβόλαιο του Σέρβου με τη δευτεραθλήτρια Πολωνίας είναι πολύ πιθανό να αλλάξει κλίμα από την Πολωνία στην Ελλάδα. Αν και τις τελευταίες μέρες υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Μλαντένοβιτς μπορεί να μείνει στη Λέγκια. Ωστόσο, τα νέα που μας έφτασαν τις τελευταίες ώρες μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μια αποχώρηση είναι πολύ πιθανή.

Αν συμβεί αυτό, τότε το αποτέλεσμα, όπως αναφέρθηκε, δεν θα είναι έκπληξη. Καταφέραμε να μάθουμε επίσης σε ποιον μισθό θα μπορούσε να υπολογίζει ο Μλαντένοβιτς στην Αθήνα. Σύμφωνα με το WP SportoweFakty, θα ανερχόταν σε 35.000 ευρώ καθαρά το μήνα, 420.000 ευρώ ετησίως.

Η Λέγκια έκανε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου στον Σέρβο, ενώ ο σύλλογος της Βαρσοβίας δεν θέλει να περιμένει επ' αόριστον την απόφασή του. Στο σημείο αυτό, όπως φαίνεται, η υπόθεση κλίνει πολύ προς την Ελλάδα. Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός τερμάτισε δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα παίξει στα προκριματικά του Champions League».