Παναθηναϊκός: Ο ατζέντης του Μπερνάρ βρίσκεται στην Αθήνα

Μπερνάρ / Intime

i

Μπερνάρ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο ατζέντης του Μπερνάρ βρίσκεται στην Αθήνα

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:02 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 07.06.2023

Ο Αντριάνο Σαντότο πέρασε από τη πρωτεύουσα, όμως το ταξίδι του δεν σχετίζεται με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού.

O Μπερνάρ πρωταγωνίστησε σε μία εκστρατεία οπαδών της Μποταφόγκο, οι οποίοι ζητούν μέσω των social media την απόκτηση του. Αυτό το αυθόρμητο οπαδικό κίνημα δεν έχει ανταπόκριση στη διοίκηση της Φογκάο, ούτε και στον 30χρονο μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού.

Σίγουρα, οι επιθυμίες Βραζιλιάνων οπαδών δεν ανάγκασαν τον ατζέντη του Μπερνάρ να έρθει στην Αθήνα. Γιατί ο Αντριάνο Σπαντότο, «πρόδωσε» ο ίδιος την παρουσία του στο Λεκανοπέδιο, τουλάχιστον πριν μερικές ώρες.

O Σπαντότο ανάρτησε ένα Insta-story με τη βαλίτσα του στην αίθουσα αναχωρήσεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος». Χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις για τον σκοπό ή τον επόμενο προορισμό του.

Ασφαλώς, κάθε ταξίδι του Βραζιλιάνου μάνατζερ δεν σχετίζεται με τον Μπερνάρ. Ο Σπαντότο έχει πλούσιο πελατολόγιο και εν όψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ταξιδεύει συχνά για τις υποθέσεις των πελατών του.

Αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι ο Μπερνάρ δεν έχει καμία κρούση από βραζιλιάνικη ομάδα. Ούτε και την επεδίωξε, αφού η πρόθεση του διεθνή με τη «σελεσάο» είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπερνάρ θέλει να παίξει στις διοργανώσεις της UEFA, έχοντας ως ύψιστο δέλεαρ τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Εκτός από το οικονομικό, ο Βραζιλιάνος γύρισε για να εμφανιστεί ξανά στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή και δεν θα επαναπατριστεί τόσο σύντομα.