Ο Μπερνάρ γύρισε στο γήπεδο που λατρεύεται: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ατλέτικο Μινέιρο» (vid)

Μπερνάρ Ντουάρτε / Intime

i

Μπερνάρ Ντουάρτε / Intime

Ο Μπερνάρ γύρισε στο γήπεδο που λατρεύεται: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ατλέτικο Μινέιρο» (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:17 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 24.05.2023

O Μπερνάρ βρέθηκε ξανά στο Στάδιο Μινεϊράο ως θεατής και πανηγύρισε τη νίκη της Ατλέτικο Μινέιρο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο Μπερνάρ περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές του στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας και βρήκε την ευκαιρία να γυρίσει εκεί που… άρχισαν όλα: στο Στάδιο Μινεϊράο. Είναι η έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναδείχτηκε και κέρδισε δόξα και χρήματα.

Ο Μπερνάρ δεν επισκέφτηκε το γήπεδο της παλιάς ομάδας του για μεταγραφικούς λόγους, αλλά για να παρακολουθήσει μπάλα. Η Ατλέτικο Μινέιρο νίκησε 2-1 την Ατλέτικο Παραναένσε για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες και ο άσος του Παναθηναϊκού πανηγύρισε τα γκολ.

Η παρουσία του Μπερνάρ δεν πέρασε απαρατήρητη και ήταν ένα ιδιαίτερο γεγονός για τη βραζιλιάνικη ομάδα. Με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή να στέλνει το μήνυμα του πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, πέρασε πολύς καιρός από τότε που βρέθηκα εδώ, δεν είχα παρακολουθήσει κάποιο παιχνίδι. Είμαι σε διακοπές και τώρα είχα την ευκαιρία να έρθω, ειδικά σε ένα ματς για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις, ήμουν πολύ χαρούμενος σε αυτό το γήπεδο και ελπίζω να χαρώ τη νίκη της Ατλέτικο Μινέιρο απόψε» τόνισε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο Μπερνάρ, φέροντας γούρι στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Πάντως, η παρουσία του Μπερνάρ στο Μινεϊράο δεν κρύβει κάτι περισσότερο. Παρότι ο άλλοτε διεθνής με τη «σελεσάο» έχει δηλώσει ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στο Μπέλο Οριζόντε, εντούτοις το πλήρωμα του χρόνου δεν έχει φτάσει.

Ο Μπερνάρ ανήκει στον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν και ο παίκτης δεν έχει εκφράσει τάσεις επαναπατρισμού. Αντίθετα, ο Μπερνάρ θα τιμήσει κανονικά και τη δεύτερη σεζόν του με το Τριφύλλι.