Νίλσεν: «Είναι πολλά τα τέσσερα γκολ»

Νίλσεν: «Είναι πολλά τα τέσσερα γκολ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:11 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 20.01.2024

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της Κηφισιάς κόντρα στη Λαμία ήταν ο Νίλσεν, μιλώντας μετά το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η Λαμία πέτυχε μυθική ανατροπή κόντρα στην Κηφισιά, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 4-1 στο ματς της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μιλώντας για το παιχνίδι, ο Ντέιβιντ Νίλσεν στάθηκε στο εύρος του σκορ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίλσεν:

«Καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα και να έχουμε την κατοχή. Τα τέσσερα γκολ όμως απόψε, είναι πάρα πολλά. Αλλά δεν έχουμε περιθώρια και πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε. Αν και σε κάποια ματς ήμασταν καλύτεροι αμυντικά, σε κάποια άλλα δεχόμαστε πολλα γκολ. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε άμεσα».

Βόκολος: «Τηρήσαμε το πλάνο μας»

Την ίδια ώρα, ο Λεωνίδας Βόκολος στάθηκε στην τήρηση του πλάνου από τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου:

«Γνωρίζετε όλοι πως φέτος στην ομάδα υπάρχει πίεση και άγχος. Κάτι που λειτουργεί αρνητικά. Στο σημερινό παιχνίδι μείναμε πιστοί στο πλάνο και καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά. Παρότι ξεκινήσαμε με γκολ που δεχθήκαμε από το πουθενά. Στη συνέχεια επιβάλλαμε το ρυθμό μας και καταφέραμε να πάρουμε δίκαια ένα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια».