Ήττα από την πρωτοπόρο Νις για τη Μαρσέιγ πριν την ΑΕΚ!
i

© Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images

Ήττα από την πρωτοπόρο Νις για τη Μαρσέιγ πριν την ΑΕΚ!

Sportal newsroom 23:59 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 22.10.2023

Επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα η Μαρσέιγ, που γνώρισε την ήττα με 1-0 απο τη Νις στη Νίκαια πριν την ευρωπαϊκή «μάχη» με την ΑΕΚ.

Η έλευση του Τζενάρο Γκατούζο γέμισε με αισιοδοξία τους φίλους της Μαρσέιγ. Και ειδικά μετά την εμφατική νίκη επί της Χάβρη (3-0) πριν τη διακοπή, άλλαξε αρκετά το κλίμα. Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου (21/10) η ομάδα ηττήθηκε με 1-0 απο τη Νις στη Νίκαια, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Και αυτό λίγο πριν την αναμέτρηση με τηνΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League...

Οι φιλοξενούμενοι παρότι δεν εντυπωσίασαν ούτε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ανώτεροι. Στο 26ο λεπτό μάλιστα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σαρ, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς υπήρχε οφσάιντ. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη ο Μπαλέρντι ήταν μοιραίος, αφού δέχτηκε δύο κάρτες σε ένα τρίλεπτο και άφησε στο 78ο λεπτό την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Κάτι το οποίο άλλαξε τελείως την εικόνα του αγώνα, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 80' ο Γκεσάν σκόραρε με κεφαλιά από την εκτέλεση κόρνερ του Μπογκά για το τελικό 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 60' ο βασικός τερματοφύλακας της Μαρσέιγ, Πάου Λόπεθ, τραυματίστηκε μετά από μία επέμβαση και τη θέση του πήρε ο Ρούμπεν Μπλάνκο. Μένει να φανεί τώρα αν ο Ισπανός γκολκίπερ θα είναι νοκ-άουτ εν όψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.