Επιστροφή στις νίκες για την Παρί Σεν Ζερμέν, 2-0 τη Νις
i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Lionel Hahn/Getty Images/Ideal Images

Επιστροφή στις νίκες για την Παρί Σεν Ζερμέν, 2-0 τη Νις

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:53 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:53 - 08.04.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Νις με 2-0 και με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στις νίκες, αυξάνοντας τη διαφορά με τη δεύτερη Λανς. Νωρίτερα η Λιλ «πέταξε» βαθμούς κόντρα στην Ανζέ, χάνοντας με σκορ 1-0.

Η Παρί Σεν Ζερμέν άφησε πίσω την... ίντριγκα και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της Νις. Σκόρερ της αναμέτρησης οι Μέσι και Ράμος, οι οποίοι με τα τέρματα τους φρόντισαν να αυξηθεί η διαφορά από τη δεύτερη Λανς στο +6.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδανικό για τους «Πρωτευουσιάνους», οι οποίο σε πρώτο χρόνο είχαν δοκάρι με τον Περέιρα και σε δεύτερο σκόραραν για το 1-0. Ο Νούνο Μέντες τροφοδότησε τον Λιονέλ Μέσι και εκείνος με μία πολύ ωραία ενέργεια σκόραρε στο 22ο λεπτό.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, αφού η Νις έψαξε την ισοφάριση και πίεζε ασταμάτητα την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ. Εντούτοις το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους, με τον Σέρχιο Ράμος να «σφραγίζει» το τρίποντο της ομάδας του.

Νωρίτερα η Ανζέ «έκλεψε» το τρίποντο από τη Λιλ, η οποία πλέον βλέπει το όνειρο της τετράδας να απομακρύνεται. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Χάλιντ Σαμπάνοβιτς ο οποίος βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή και σούταρε για το τελικό 1-0.