Ανακοίνωσε τον Μοντιέλ η Νότιγχαμ Φόρεστ

Γκονσάλο Μοντιέλ

i

©Nottingham Forest

Ανακοίνωσε τον Μοντιέλ η Νότιγχαμ Φόρεστ

Κώστας Τσιακλής 21:25 - 23.08.2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε το δανεισμό του Γκονζάλο Μοντιέλ από τη Σεβίλλη. Στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την 5η καλοκαιρινή μεταγραφή της. Αυτή είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Αργεντινή, Γκονζάλο Μοντιέλ, που αποκτήθηκε ως δανεικός και με οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μοντιέλ θα μπορεί να αποκτηθεί μόνιμα με 11 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό είχε πληρώσει και η Σεβίλλη για να τον πάρει από τη Ρίβερ Πλέιτ τον Αύγουστο του 2021. Με τους Ανδαλουσιανούς κατέγραψε 72 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό δύο γκολ, έξι ασίστ ενώ μετράει και μια κατάκτηση Europa League.

Ο Μοντιέλ είναι φυσικά διεθνής με την Εθνική Αργεντινής, με την οποία στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής τον περασμένο Δεκέμβριο μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ. Συνολικά με το εθνόσημο μετράει 23 εμφανίσεις και ένα τέρμα.

Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του Μοντιέλ αναφέρει τα εξής: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αργεντινού διεθνή Γκονζάλο Μοντιέλ από τη Σεβίλλη. Ο 26χρονος εντάχθηκε στη Φόρεστ με δανεισμό που θα ισχύει μέχρι το τέλος της σεζόν και θα μπορούσε στη συνέχεια να γίνει μόνιμη μεταγραφή».

«Έρχομαι εδώ γεμάτος προσδοκίες, διψώ να κερδίσω τίτλους»

Ο Μοντιέλ παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ και μεταξύ άλλων είπε πως είναι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή του ενώ διψάει για να κατακτήσει τίτλους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο. «Έρχομαι εδώ γεμάτος προσδοκίες, για να παίξω και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Επίσης, διψώ να κερδίσω πράγματα, να κερδίσω τρόπαια, τώρα είναι η ώρα να το δείξω αυτό. Παρακολουθώ την Premier League από παιδί, έβλεπα κάθε παιχνίδι. Ως παίκτης θέλεις να παίξεις στο καλύτερο πρωτάθλημα, και η Premier League είναι ακριβώς αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.