O λόγος που η Νότιγχαμ Φόρεστ κινείται δικαστικά κατά του Sky

O λόγος που η Νότιγχαμ Φόρεστ κινείται δικαστικά κατά του Sky

Sportal newsroom 19:55 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 18.05.2024

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αποφάσισε τελικά να κινηθεί νομικά κατά του Sky Sports. Ποιος είναι ο λόγος που προχώρησε σε αυτή την κίνηση η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη...

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στα τρίποντα με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πέρασε από το «Μπράμαλ Λέιν», επικρατώντας με 3-1 της ήδη υποβιβασμένης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να αυξήσει τη διαφορά της στους τρεις βαθμούς από τη Λούτον και στους πέντε από την Μπέρνλι, που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.

Λίγη ώρα μετά τη σπουδαία νίκη των «κόκκινων» έγινε γνωστό ότι ο αγγλικός σύλλογος του Βαγγέλη Μαρινάκη θα κινηθεί δικαστικά κατά του Sky Sports. Για κάτι το οποίο δεν σχετίζεται με την σημερινή αναμέτρηση με τη Σέφιλντ, αλλά για ένα περιστατικό από το πολύ πρόσφατο παρελθόν και τον αγώνα με την Έβερτον.

Μεγάλο διπλό παραμονής με ανατροπή για τη Νότιγχαμ - Η Νιούκαστλ «πάτησε» εξάδα και... περιμένει
PREMIER LEAGUE

19:03 - 04.05.2024

Μεγάλο διπλό παραμονής με ανατροπή για τη Νότιγχαμ - Η Νιούκαστλ «πάτησε» εξάδα και... περιμένει

Η Νότιγχαμ Φόρεστ της... ανατροπής πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ενώ η Νιούκαστλ επιβλήθηκε εκτός έδρας της Μπέρνλι. Ισόπαλο και χωρίς θέαμα έληξε το Μπρέντφορντ - Φούλαμ.

Σε εκείνο το ματς η Νότιγχαμ είχε ηττηθεί και όλη η εστίαση μετά το παιχνίδι ήταν σε πολλές αποφάσεις του διαιτητή, καθώς και σε ένα αξιοσημείωτο tweet από τον σύλλογο, που εξέφρασε τα πολλά παράπονα που είχε από τη διαιτησία. Συγκεκριμένα, είχε αναφερθεί πως δεν τους δόθηκαν τρία πέναλτι και ότι πως θα δουν πλέον τις επιλογές τους για τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής του Sky Sports, Γκάρι Νέβιλ, είχε εξαπολύσει «πυρά» κατά της Νότιγχαμ Φόρεστ για τις αντιδράσεις της σχετικά με τη διαιτησία και μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει βαριές κουβέντες περί... μαφίας. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, η οποία αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά κατά του καναλιού, αλλά και του ίδιου του Νέβιλ.