Με πέντε απουσίες ο Βόλος στο Φάληρο - Εκτός ο Φορτούνης

Βόλος - Ολυμπιακός

i

Βόλος - Ολυμπιακός/©Intime

Με πέντε απουσίες ο Βόλος στο Φάληρο - Εκτός ο Φορτούνης

Γιάννης Λιβανός • 16:40 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 23.05.2024

Απώλειες σημαντικών παικτών έχει να διαχειριστεί ο Βόλος ενόψει του Κυριακάτικου (03/03) παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Πέντε παίκτες δηλώθηκαν από τον Βόλο για να εκτίσουν την ποινή τους για κάρτες στο επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (03/03).

Σύμφωνα με τη Stoiximan Super League, η ομάδα της Θεσσαλίας αναμένεται να παραταχθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς πέντε βασικότατους ποδοσφαιριστές της. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Κόντης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Άλχο, Γκαρσία, Γκλάβτσιτς, Καλογερόπουλο αλλά και Τσοκάνη.

Από την άλλη πλευρά, και ο Ολυμπιακός θα έχει μία απουσία, καθώς από το παιχνίδι με τον Βόλο θα λείψει ο Κώστας Φορτούνης. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής που έχει επειδή συμπλήρωσε κάρτες απέναντι στους Θεσσαλούς.

Τελευταίος που προστέθηκε στο ποινολόγιο της Stoiximan Super League είναι ο Τσοκάνης. Ο αρχηγός του Βόλου δέχτηκε κίτρινη στο ματς με τον Άρη (25/02) και προστέθηκε στη λίστα για τους απόντες στο ματς του Καραϊσκάκης (03/03) δεδομένου ότι το σημερινό ματς με τον ΟΦΗ είναι πολύ σημαντικό από βαθμολογικής άποψης.

Αναλυτικά το ποινολόγιο της 26ης αγωνιστικής: