Ντάλιτς: «Για αυτό το λόγο καλέσαμε τον Κοτάρσκι στην Εθνική»

Κοτάρσκι

i

© Intime

Ντάλιτς: «Για αυτό το λόγο καλέσαμε τον Κοτάρσκι στην Εθνική»

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:25 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 04.03.2024

Ο προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς μίλησε για το γεγονός ότι κλήθηκε για πρώτη φορά ο Ντομινίκ Κοτάρσκι στην εθνική ομάδα.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, όντας ένας από τους βασικούς πυλώνες στην πορεία της ομάδας έως τώρα.

Έτσι ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά ήταν μεταξύ άλλων στις κλήσεις της Κροατίας. Ο 24χρονος θα βρεθεί από τις 22 μέχρι τις 26 Μαρτίου στο Άμπου Ντάμπι και στο φιλικό τουρνουά που θα συμμετάσχει η «χρβάτσκα».

Ο προπονητής των Κροατών, Ζλάτκο Ντάλιτς μίλησε για τις επιλογές του, ενώ τόνισε πως «θέλουμε να δούμε τον Κοτάρσκι στο περιβάλλον της Εθνικής ομάδας λαμβάνοντας υπόψιν τη συνέπεια που δείχνει στις καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά όσα; είπε:

«Ανυπομονούμε για τη νέα συγκέντρωση μετά από μια μεγάλη διακοπή από το τελευταίο παιχνίδι που εξασφαλίσαμε την πρόκριση στο EURO. Δεν υπήρχε λόγος για μεγάλες αλλαγές, παραμένουμε πιστοί στους παίκτες μας. Καλέσαμε για πρώτη φορά τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, τον οποίο θέλουμε να δούμε στο περιβάλλον της Εθνικής ομάδας, λαμβάνοντας υπόψιν τη συνέπεια που δείχνει στις καλές εμφανίσεις.

Έχουμε ακόμη δύο εβδομάδες μέχρι τη συνάντηση, θα παρακολουθούμε στενά τις εμφανίσεις όλων των παικτών και θα αποφασίσουμε αν θα φέρουμε έναν ή δύο ακόμη παίκτες όσο έχουμε χώρο».