Απέρριψε οικονομική συμφωνία με τον Ντάνι Άλβες η γυναίκα που κατήγγειλε τον βιασμό

Απέρριψε οικονομική συμφωνία με τον Ντάνι Άλβες η γυναίκα που κατήγγειλε τον βιασμό

Ιάσονας Τσίλης 18:28 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 30.11.2023

Η γυναίκα που κατήγγειλε τον διεθνή Βραζιλιάνο άσο για βιασμό, απέρριψε την οικονομική πρόταση που της έγινε.

Η νεαρή γυναίκα που κατήγγειλε τον πρώην παίκτη των Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Σεβίλλη και διεθνή άσο της Βραζιλίας, Ντάνι Άλβες για βιασμό, ξεκαθάρισε σήμερα ότι δεν έχει καταλήξει σε καμία συμφωνία με την πλευρά υπεράσπισης του παίκτη, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει συζητήσεις, έπειτα από αίτημα του ποδοσφαιριστή.

Η ίδια τόνισε ότι η ηθική βλάβη και οι συνέπειες που υπέστη είναι «ανεπανόρθωτες». Σε δήλωσή της, η Έστερ Γκαρσία, δικηγόρος του θύματος, ανέφερε ότι μέχρι τώρα δεν κατέστη δυνατή «κάποια συνεννόηση» με την υπεράσπιση του Άλβες, δεδομένων των «διαφορετικών θέσεων των δύο πλευρών σχετικά με τις κυρώσεις που θα επιβληθούν».

Η Εισαγγελία ζητά 9 χρόνια φυλάκισης για τον Άλβες και την καταβολή 150.000 ευρώ ως αποζημίωση στο θύμα. Η καταγγέλλουσα δεν έχει παραιτηθεί από την αποζημίωση που μπορεί να της αναλογεί και αυτό κοινοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο στον ανακριτή στην αντίστοιχη διαδικασία, πριν από την προσκόμιση των κατηγορητηρίων, όπως πλέον ορίζει ο νόμος.

Στον Άλβες έχει ήδη ασκηθεί δίωξη για σεξουαλική επίθεση και η υπεράσπιση πρότεινε να ξεκινήσουν συνομιλίες με στόχο την επίτευξη συμφωνίας με την Εισαγγελία και τους δικηγόρους τους θύματος, ώστε να μειωθεί η ποινή στον ποδοσφαιριστή, με αντάλλαγμα την αναγνώριση των γεγονότων και την αποζημίωση της νεαρής γυναίκας.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής έχει να πληρώσει τις 150.000 ευρώ που όρισε ο ανακριτής στο κατηγορητήριο, αλλά η πλευρά του θύματος αναφέρεται σε «μεροληπτικές πληροφορίες» που δημοσιεύθηκαν τον τελευταίο μήνα σε σχέση με τις συνομιλίες, για τις οποίες επιφυλάσσεται για τις «κατάλληλες νομικές ενέργειες», κατά όσων διαδίδουν ψευδείς δηλώσεις. Γεγονός που έχει αυξήσει την πίεση και τη ζημιά που υπέστη η γυναίκα».

Στη φυλακή παραμένει ο Ντάνι Άλβες – Κρίθηκε ότι υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει στη Βραζιλία πριν τη δίκη!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:33 - 27.11.2023

Στη φυλακή παραμένει ο Ντάνι Άλβες – Κρίθηκε ότι υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει στη Βραζιλία πριν τη δίκη!

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης αρνήθηκε για τρίτη φορά να αφήσει ελεύθερο τον Ντάνι Άλβες πριν από τη δίκη για την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.

«Κατανοούμε το καθήκον ενημέρωσης και το ενδιαφέρον των ΜΜΕ που προκαλεί αυτή η δικαστική διαδικασία, όταν διώκεται ένα γνωστό πρόσωπο, ωστόσο αυτό δεν νομιμοποιεί τη δημοσίευση ή και τη μετάδοση πληροφοριών που το μόνο αποτέλεσμα είναι ν’ αυξήσει την προφανή ταλαιπωρία του θύματος», κατέληξαν στην ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι της γυναίκας.