Ορίστηκε η ημερομηνία που ο Ντάνι Άλβες θα μάθει την ποινή του για την σεξουαλική επίθεση

Ορίστηκε η ημερομηνία που ο Ντάνι Άλβες θα μάθει την ποινή του για την σεξουαλική επίθεση

Κώστας Τόπας 13:08 - 21.02.2024

Την Τετάρτη (22/02) θα ανακοινωθεί από τον δικαστήριο η ποινή για τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη.

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται σε κράτηση από τις 20 Ιανουαρίου 2023, αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα στο νυχτερινό κέντρο Sutton στη Βαρκελώνη στις 30 Δεκεμβρίου 2022. Ο Βραζιλιάνος αντιμετωπίζει εισαγγελικό αίτημα φυλάκισης εννέα ετών για αδίκημα σεξουαλικής παρενόχλησης με διείσδυση, ενώ η ιδιωτική δίωξη απαιτεί τη μέγιστη ποινή των 12 ετών.

Η δίκη διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες, μεταξύ 5 και 7 Φεβρουαρίου, όπου παρευρέθηκαν γύρω στις τριάντα μαρτυρίες. Τώρα ανακοινώθηκε ότι ο πρώην Βραζιλιάνος αστέρας της Μπαρτσελόνα θα ακούσει την τελευταία του ποινή την επόμενη Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, το πρωί στα κεντρικά δικαστήρια της Βαρκελώνης.

Ο Ντάνι Άλβες θα αποφυλακιστεί και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για να μάθει αν θα παραμείνει στη φυλακή για περισσότερο ή θα αποφυλακιστεί. Ωστόσο, και τα δύο μέρη μπορούν να προσφύγουν σε ανώτερες αρχές αφού κρίνουν ότι δεν πρόκειται για σταθερή απόφαση. Αυτή η έφεση θα υποβληθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας, το οποίο θα είναι αρμόδιο για την έκδοση της απόφασής του σε λίγους μήνες.

Το δράμα του Ντάνι Άλβες στις φυλακές: Εχει μπει σε πρόγραμμα κατά των αυτοκτονιών και θέλει να επιστρέψει στη Βραζιλία
REST OF THE WORLD

12:31 - 18.02.2024

Το δράμα του Ντάνι Άλβες στις φυλακές: Εχει μπει σε πρόγραμμα κατά των αυτοκτονιών και θέλει να επιστρέψει στη Βραζιλία

Κατηγορούμενος για βιασμό και στη φυλακή για αρκετούς μήνες, ο Dani Alves είδε τα δικαστήρια να αρνούνται το αίτημά του για προσωρινή αποφυλάκιση. Στο μικρόφωνο της εκπομπής «Tarde AR», δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι είχε επαφή με συγγενή του Βραζιλιάνου. Εξηγεί ότι ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα σχεδίαζε να διαφύγει στη Βραζιλία εάν του χορηγούνταν προσωρινή αποφυλάκιση.

Το δικαστήριο του τμήματος 21 του Δικαστηρίου της Βαρκελώνης κάλεσε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη στη διαδικασία αυτή την Πέμπτη: Την εισαγγελέα, την κατηγορούσα αρχή και τον δικηγόρο της καταγγέλλουσα, τον δικηγόρο του Ντάνι Άλβες Άλβες, Ινές Γκουαρδιόλα και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή