Τσάβι: «Δεν παίζουμε για να κλείνουμε στόματα, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στο γήπεδο»

Τσάβι

i

PrtScr

Τσάβι: «Δεν παίζουμε για να κλείνουμε στόματα, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στο γήπεδο»

Δημήτρης Χούπης 21:00 - 20.02.2024

Ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Νάπολι τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα δεν παίζει για να κλείσει στόματα, ενώ σχολίασε ότι έχει έρθει η ώρα να μιλήσουν οι παίκτες στο γήπεδο.

Μπαρτσελόνα και Νάπολι έρχονται αντιμέτωπες το βράδυ της Τετάρτης (21/2) για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League. Οι «παρτενοπέι» πριν από δύο ημέρες άλλαξαν προπονητή, αφού απέλυσαν τον Βάλτερ Ματσάρι και πήραν τον Φραντσέσκο Καλτσόνα. Κάπως έτσι το έργο της ομάδας της Βαρκελώνης περιπλέκεται. 

Εκεί αναφέρθηκε και ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το ζευγάρι είναι 50-50 και πως ο στόχος της ομάδας είναι να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά. 

«Θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά, έχουμε τις προϋποθέσεις για να κάνουμε μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να μιλήσουμε στο γήπεδο. Η Νάπολι άλλαξε προπονητή με εντυπωσιακό τρόπο και θα έχουν σίγουρα τους λόγους τους.

Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει δουλέψει ήδη εκεί. Δεν είναι εύκολο να προετοιμάσουμε το ματς με αυτή την αλλαγή προπονητή αλλά θα πρέπει να δείξουμε προσωπικότητα, σε άμυνα και επίθεση, επειδή θα παίξουμε κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Οι Πολιτάνο, Όσιμεν και Κβαρατσχέλια συνθέτουν μία μεγάλη επίθεση, είναι παίκτες πρώτου επιπέδου», ήταν τα λόγια του αρχικά. 

«Θα είναι 50-50 το ζευγάρι. Εμείς πήραμε την La Liga και εκείνοι το σκουντέτο, η σεζόν μας όπως η δική τους είναι περίεργη. Εμείς δεν παίζουμε για να κλείνουμε στόματα, αλλά για τους οπαδούς και όποιον θέλει να πηγαίνει καλά ο σύλλογος. Δεν υπογράφουμε για την ισοπαλία.

Την Τετάρτη δεν θα εστιάζουμε στην κριτική ή στις αδικίες αλλά στα προημιτελικά, έναν στόχο που δεν πετυχαίνουμε εδώ και δύο χρόνια», πρόσθεσε μετά.