«Είναι απαράδεκτο» - Ξεσπάθωσε ο Ντεουλοφέου για τα σκληρά φάουλ που έχει δεχθεί στην καριέρα του
i

© PrtScr

«Είναι απαράδεκτο» - Ξεσπάθωσε ο Ντεουλοφέου για τα σκληρά φάουλ που έχει δεχθεί στην καριέρα του

Γιάννης Λιβανός 15:17 - 19.02.2024

Ο παίκτης της Ουντινέζε, Ντεουλοφέου εξέφρασε τον εκνευρισμό του σχετικά με τα σκληρά μαρκαρίσματα και τάκλιν που γίνονται στο ποδόσφαιρο και έμμεσα ήθελε να αναφερθεί στα δικά του προβλήματα τραυματισμών. Αφορμή στάθηκε ένα βίαιο τάκλιν που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο (17/02) στην Premier League.

Ο Ντεουλοφέου της Ουντινέζε, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στα «pits» καθώς αναρρώνει από την επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης του πρόσθιου χιαστού του δεξιού του ποδιού, «ξεσπάθωσε» αναφορικά με τα σκληρά μαρκαρίσματα που έχει δεχθεί και που γενικώς συμβαίνουν στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Αφορμή μάλιστα αποτέλεσε ένα άτσαλο τάκλιν που έγινε το περασμένο Σάββατο (17/02) στην Premier League

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι ανάμεσα σε Σέφιλντ και Μπράιτον, ο αμυντικός της πρώτης, Μέισον Χόλγκεϊτ, διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση να αποβληθεί για το μαρκάρισμά του στον εξτρέμ της δεύτερης, Καόρου Μιτόμα. Ωστόσο όπως φαίνεται από το βίντεο, ο Χόλγκεϊτ έπεσε με τα δύο πόδια πάνω στον εξτρέμ της Μπράιτον. 

Ο παίκτης της Ουντινέζε, Ντεουλοφέου λοιπόν δεν εκτίμησε καθόλου τις ενέργειες του άλλοτε συμπαίκτη του στην Έβερτον, Χολγκεϊτ. Ο 29χρονος εξτρέμ προέβη σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να εκφράσει την άποψή του ότι θα πρέπει να επιβάλλονται μεγαλύτερες και αυστηρότερες ποινές σε μαρκαρίσματα όπως αυτό του Χόλγκεϊτ, λέγοντας: «Αυτό το αγόρι ήταν συμπαίκτης μου στην Έβερτον, αλλά το βλέπω αυτό και η καρδιά μου ραγίζει γιατί το βιώνω από πρώτο χέρι».

Ο άλλοτε εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, εμμέσως πλην σαφώς αναφέρθηκε και στα δικά του προβλήματα τραυματισμών, καθώς αυτή την στιγμή αναρρώνει από τον δεύτερο τραυματισμό που είχε στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο του δεξιού του ποδιού.

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής της Ουντινέζε συμπλήρωσε: «Πρέπει να αρχίσουμε να παραδειγματίζουμε τέτοιου είδους μαρκαρίσματα, με κυρώσεις που θα  τιμωρούν τους παραβάτες με τον κατάλληλο τρόπο. ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ».

Το θέμα των σκληρών μαρκαρισμάτων φαίνεται πως είναι αρκετό λεπτό για τον Ντεουλοφέου, που υπενθυμίζεται πως έχει υποστεί άσχημους τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. 

Ο Ισπανός εξτρέμ είναι συχνά αποδέκτης σκληρών-βίαιων μαρκαρισμάτων λόγω της ικανότητάς του να ντριμπλάρει και να «ζαλίζει» ενίοτε τους προσωπικούς του αντιπάλους.

Η Νάπολι «τελειώνει» τον Ματσάρι και έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του
SERIE A

13:10 - 19.02.2024

Η Νάπολι «τελειώνει» τον Ματσάρι και έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του

Βραχεία πρόκειται να αποδειχθεί η θητεία του Βάλτερ Ματσάρι στην τεχνική ηγεσία της Νάπολι. Ο 62χρονος προπονητής ίσως και μέσα στην ημέρα αποτελέσει παρελθόν από τους «παρτενοπέι», με έναν παλιό γνώριμο, τον Φραντσέσκο Καλτσόνα να αποτελεί τον διάδοχο στον «γαλάζιο» πάγκο.

Nα σημειωθεί ότι ο Ντεουλοφέου πέρασε την πόρτα του χειρουργείου πέρυσι, στα τέλη του Ιανουαρίου προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που είχε δημιουργηθεί στον δεξιό πρόσθιο χιαστό του. Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά που ο Ισπανός παίκτης υπέστη πρόβλημα τραυματισμού σε χιαστό.