Το ξεχωριστό tweet της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το γκολ του Μαντσίνι (vid)

Ντάνιελ Μαντσίνι

i

©Intime

Το ξεχωριστό tweet της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το γκολ του Μαντσίνι (vid)

Μαρία Δαλιάνη • 18:45 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό στην μάχη που δίνει με την Μπράγκα για την είσοδο στους ομίλους του Champions League σκοράροντας στις καθυστερήσεις του αγώνα με τους «πράσινους» να κάνουν ένα ιδιαίτερο tweet για το γκολ του Αργεντινού.

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε αρκετά καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο «Μουνσιπάλ» ωστόσο, τα λάθη σε άμυνα και επίθεση στοίχισαν στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με αποτέλεσμα οι Πορτογάλοι να αποκτήσουν ένα μικρό προβάδισμα.

Με το γκολ που πέτυχε ο  Ντάνιελ Μαντσίνι μείωσε στο 90+5' σε 2-1 και έδωσε ανάσα στο «τριφύλλι»   και πλέον οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για όλα στην ρεβάνς της Τρίτης (29/08, 22:00) στο Ολυμπιακό στάδιο.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για άλλη μία φορά βρήκε τη λύση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και κράτησε ζωντανό το όνειρο της επιστροφής στους ομίλους του Champions League ύστερα από 13 χρόνια απουσίας, με τον Παναθηναϊκό να κάνει ένα ιδιαίτερο tweet για το γκολ του Αργεντινού.

Έτσι θα «χτυπήσει» ο Παναθηναϊκός τη Μπράγκα - Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για την ανατροπή στο ΟΑΚΑ (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:07 - 24.08.2023

Έτσι θα «χτυπήσει» ο Παναθηναϊκός τη Μπράγκα - Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για την ανατροπή στο ΟΑΚΑ (vids)

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Μπράγκα, ωστόσο στη ρεβάνς με «όπλο» τον κόσμο του θα επιδιώξει να κάνει την ανατροπή και στο τέλος να πάρει εκείνος το «χρυσό» εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

 Η «πράσινη» ΠΑΕ μέσω μιας ξεχωριστής ανάρτησης στον λογαριασμό της στο twitter παρουσίασε σε βίντεο την φάση του γκολ του Μαντσίνι (στο εν λόγω βίντεο ακούγονται από πίσω ήχοι καρδιάς) με την λεζάντα να αναφέρει: «Απλά μία στιγμή μπορεί να αλλάξει τα πάντα».