Σπόραρ σε συμπαίκτες και τιμ: «Σας ζητώ συγγνώμη, εγώ φταίω»

Σπόραρ

i

© Intime

Σπόραρ σε συμπαίκτες και τιμ: «Σας ζητώ συγγνώμη, εγώ φταίω»

Βασίλης Μοιρώτσος 17:07 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 24.08.2023

Την ανάγκη να απολογηθεί στους συμπαίκτες του και στο τεχνικό τιμ ένιωσε ο Άντραζ Σπόραρ λόγω της μεγάλης ευκαιρίας που έχασε κόντρα στην Μπράγκ ενώ το σκορ ήταν στο 1-0, ενδεικτικό και της ψυχολογικής του κατάστασης.

Μπορεί το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από την Μπράγκα να βελτιώθηκε σε σημαντικό βαθμό λόγω του γκολ που σημείωσε πριν από τη λήξη του αγώνα ο Ντάνιελ Μαντσίνι από ασίστ του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Άντραζ Σπόραρ δεν παρέμενε σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση.

Ο Σλοβένος επιθετικός έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 63’ κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ της Μπράγκα και φυσικά το συντριπτικό ποσοστό της κριτικής έπεσε πάνω του, ειδικότερα όσο το σκορ ήταν στο 2-0.

Άλλωστε, δεν… ανακαλύπτει και κανείς την Αμερική, αν πει ότι το κλίμα εκτός Παναθηναϊκού εναντίον του Σπόραρ «βάρυνε» ακόμα περισσότερο, από τη στιγμή που ο αντικαταστάτης του, Φώτης Ιωαννίδης, στο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε είχε εξαιρετική απόδοση και μάλιστα πιστώνεται την εκπληκτική ασίστ στο γκολ του Μαντσίνι στις καθυστερήσεις.

Προφανώς, ο Σπόραρ κουβαλά τέτοια εμπειρία στην πλάτη του, που γνώριζε απόλυτα το τι συμβαίνει, ήταν σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση και το γκολ του Μαντσίνι, σε προσωπικό επίπεδο δεν βελτίωσε και πολύ τα συναισθήματά του. Για αυτόν τον λόγο, είναι απολύτως χαρακτηριστική η ενέργειά του μετά τη λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Μπράγκα. 

Και τώρα Σπόραρ ή Ιωαννίδης;
CHAMPIONS LEAGUE

10:30 - 24.08.2023

Sportal EXPLAINER Και τώρα Σπόραρ ή Ιωαννίδης;

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε παρά την ήττα του να παραμείνει ζωντανός στην υπόθεση-πρόκριση κόντρα στην Μπράγκα και πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση εν όψει του δεύτερου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ και αυτή αφορά στην κορυφή της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος φορ μάζεψε τους συμπαίκτες του και απολογήθηκε για την ευκαιρία που σπατάλησε: 

«Ζητάω συγγνώμη για την ευκαιρία που έχασα. Δεν έπρεπε να το χάσω. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος για τη σημερινή ήττα. Πραγματικά ζητάω συγγνώμη»

Αυτομάτως, οι συμπαίκτες του αντέδρασαν σε όσα τους είπε και όχι μόνο κανείς δεν τόλμησε να ρίξει το ανάθεμα στον Σπόραρ, αλλά ύψωσαν μια «ασπίδα προστασίας» προς τον ίδιο, τόσο για να του αναπτερώσουν το ηθικό, αλλά και για να τον προστατεύσουν από τα όποια υποτιμητικά σχόλια μπορεί να γραφτούν και να ειπωθούν. 

«Τι είναι αυτά που λες; Είμαστε μια ομάδα. Όλοι μαζί νικάμε, όλοι μαζί χάνουμε», ήταν το κεντρικό μήνυμα των σχολίων από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που με αυτόν τον τρόπο συσπειρώνονται ακόμα περισσότερο, όχι μόνο για τη δεύτερη αναμέτρηση με την Μπράγκα, αλλά για τη συνέχεια των προκλήσεων της τρέχουσας σεζόν.