Ντε Ρόσι: «Μην μου ζητάτε εισιτήρια για τον τελικό, ούτε εγώ θα πάω»

Ντε Ρόσι - Μάνταλος

i

©Intime

Ντε Ρόσι: «Μην μου ζητάτε εισιτήρια για τον τελικό, ούτε εγώ θα πάω»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:05 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 23.05.2023

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι με story του στο Instagram θέλησε να εκφράσει τον θυμό του στους οπαδούς της Ρόμα που το ζήταγαν διαρκώς εισιτήρια για τον τελικό του Europa League, τονίζοντας πως ούτε ο ίδιος δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί.

Μεγάλη αναστάτωση προκαλεί στους φίλους της Ρόμα, καθώς προσπαθούν να βρουν ένα εισιτήριο για τον τελικό του Europa League ανάμεσα στους «τζαλορόσι» και στη Σεβίλλη

Οι οπαδοί της Ρόμα ψάχνουν με οποιοδήποτε τρόπο να βρουν ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της ομάδας τους, με πολλούς από αυτούς να προσπαθούν μέσα από την ίδια την ομάδα να βρουν το μαγικό χαρτάκι. 

Ένας από αυτούς ήταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος με ένα story του στο Instagram εκνευρίστηκε με αυτά τα άτομα που του ζητούσαν διαρκώς εισιτήρια, τονίζοντας πως και ο ίδιος δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στον τελικό.

Αναλυτικά όλα όσα έγραφε η ανάρτηση του 39χρονου ποδοσφαιριστή: 

«Καλημέρα σε όλους. Όχι, δεν έχω εισιτήρια για τον τελικό της Βουδαπέστης. Δεν μπορώ να τα φτιάξω, δεν μπορώ να τα αγοράσω, δεν έχω διασυνδέσεις και δεν θα καλέσω κάποιον παίκτη επειδή υποθέτω ότι θα λαμβάνουν χιλιάδες μηνύματα την ημέρα και εκείνοι. 

Η Ρόμα μέσω του Βίτο Σκάλα με κάλεσε ευγενικά και με μεγάλη δυσαρέσκεια αναγκάστηκε να αρνηθώ την πρόσκληση, όταν όμως ένα κομμάτι της καρδιάς σου παίρνει πτυχίο, δεν μπορείς να λείπεις από εκεί, όποιος τελικός και αν λαμβάνει χώρα. 

Εάν έχετε αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια και έχετε κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο αλλά δεν έχετε εισιτήρια του αγώνα: "Είστε δύο φορές μ@λ@κες. Κάντε ένα όμορφο τουρ της Βουδαπέστης στα πούλμαν, ως τουρίστες και μην τα βάζετε μαζί μου».