Πέρασε ιατρικά και ανακοινώνεται από την Άλκμααρ ο Ντάντας

Τιάγκο Ντάντας

i

©intime

Πέρασε ιατρικά και ανακοινώνεται από την Άλκμααρ ο Ντάντας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:30 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 22.07.2023

Ο Τιάγκο Ντάντας πάτησε το πόδι του στην Ολλανδία προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Άλκμααρ. Ο νεαρός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και η ανακοίνωση του φαντάζει θέμα χρόνου.

Νέα πρόκληση στην καριέρα του καλείται να αντιμετωπίσει ο Τιάγκο Ντάντας, ο οποίος οσονούπω θα αποτελέσει ποδοσφαιριστής της Άλκμααρ. Ο νεαρός μέσος πάτησε το πόδι του στην Ολλανδία προκειμένου να πραγματοποιήσει ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες και ολοκλήρωσε με επιτυχία.

Πλέον, απομένει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής, με τα ΜΜΕ της χώρας να αναφέρουν ότι εντός της ημέρας ή το αργότερο την Κυριακή, ο 22χρονος θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον σύλλογο της Eredivisie. Aξίζει να σημειωθεί πως ο Ντάντας θα παραχωρηθεί από τη Μπενφίκα με μορφή δανεισμού, ο οποίος θα ολοκληρωθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Το «αντίο» στον ΠΑΟΚ

Ο νεαρός μέσος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέγραψε 39 συμμετοχές, ευχαριστώντας τον «Δικέφαλο του Βορρά» με ανάρτηση του στο Instagram. Σε αυτή ανέφερε συγκεκριμένα ότι: 

«Η προηγούμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ ήταν εκπληκτική. Με υποδέχθηκε μία υπέροχη ομάδα και ένα επιτελείο που με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα από την πρώτη μου ημέρα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε πέρσι όλα όσα θέλαμε αλλά είμαι σίγουρος πως φέτος όλα θα αλλάξουν για την ομάδα και θα επιστρέψει στο δρόμο των τίτλων.

 Θέλω να πω στους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως σας είμαι ευγνώμων και συνεχίστε να υποστηρίζετε την ομάδα που αγαπάτε με τον ίδιο τρόπο που πράξατε πέρσι γιατί σας έχουν ανάγκη».