Νταριντά: «Θέλω τίτλο με τον Άρη»
i

Νταριντά / ©INTIME

Νταριντά: «Θέλω τίτλο με τον Άρη»

Sportal newsroom 13:02 - 28.12.2022

Έτοιμος και προετοιμασμένος για τη νέα του ομάδα είναι ο Τσέχος μέσος, Βλάντιμιρ Νταριντά.

Ενθουσιασμένος ενόψει της νέας του ομάδας φαίνεται ο Τσέχος μέσος, Βλάντιμιρ Νταριντά. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη εδώ και λίγες μέρες και έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις, για να είναι έτοιμος στις αρχές του 2023, να βοηθήσει την ομάδα του Άλαν Πάρντιου.

Ο 32χρονος έδωσε συνέντευξη στη «BILD» και μίλησε για την απόφασή του να έρθει στον Άρη. «Θέλω να παίξω ξανά ποοδόσφαιρο και θέλω ο γιος μου να δει το μπαμπά του με ποδοσφαιρική φανέλα στο γήπεδο. Να κυνηγά στο γήπεδο το πάθος του», ανέφερε αρχικά. 

«Ανυπομονώ πραγματικά για αυτό το νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στον Άρη. Η Χέρτα και οι οπαδοί της φυσικά θα μείνουν πάντα στη καρδιά μου, όπως και το Βερολίνο φυσικά. Εκεί γεννήθηκε ο γιος μου», υποστήριξε αναφορικά με τις προσδοκίες του.

Στο κείμενο της γερμανικής εφημερίδας έχει γίνει λόγος για ενδιαφέρον ομάδων από το MLS, του Colorado Rapids και του Houston Dynamo, της Μπασακσεχίρ από τη Τουρκία και της Βικτόρια Πλζεν και της Σπάρτα Πράγας από τη Τσεχία. «Ήθελα να παραμείνω στο εξωτερικό, να ζήσω μία νέα κουλτούρα. Η Θάλασσα δεν είναι μακριά, η Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη πόλη και ο Άρης εξαιρετικός σύλλογος. Στόχος μου είναι να παίξω στην Ευρώπη και να κερδίσω έναν εγχώριο τίτλο εδώ».