Ντε Λαουρέντις: «Υποχρέωση μας να πάρουμε το Champions League, αν μας το επιτρέψουν διαιτητές και UEFA»

Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

i

PrtScr

Ντε Λαουρέντις: «Υποχρέωση μας να πάρουμε το Champions League, αν μας το επιτρέψουν διαιτητές και UEFA»

Κώστας Τσιακλής 17:20 - 05.05.2023

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έθεσε ως νέο στόχο την κατάκτηση του Champions League ωστόσο πέταξε τα καρφιά του σε διαιτητές και UEFA και τους κατηγόρησε για τον φετινό αποκλεισμό από τη Μίλαν.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, στοχεύει και σε αυτήν του Champions League. Ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» δεν δίστασε όμως να πετάξει τα καρφιά του για τη διαιτησία και την UEFA και τους κατηγόρησε ευθέως ότι αυτοί ευθύνονται για τον φετινό αποκλεισμό.

Η Νάπολι πανηγυρίζει το πρώτο της πρωτάθλημα έπειτα από 33 χρόνια και την εποχή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Εν μέσω των πανηγυριών ο πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στο νέο στόχο, που είναι η κατάκτηση του Champions League και κατηγόρησε τη διαιτησία και την UEFA για τον φετινό αποκλεισμό από τη Μίλαν.

Ντε Λαουρέντις: «Σκοπεύω να έχουμε 200 εκατομμύρια οπαδούς της Νάπολι σε όλο τον κόσμο»
SERIE A

10:33 - 05.05.2023

Ντε Λαουρέντις: «Σκοπεύω να έχουμε 200 εκατομμύρια οπαδούς της Νάπολι σε όλο τον κόσμο»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ο σύλλογος διευρύνεται σε δημοτικότητα και ότι σχεδιάζει να έχει 200 ​​εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα ο Ντε Λαουρέντις είπε: «Περιμέναμε αυτή τη στιγμή για 33 χρόνια, όταν είχα αναλάβει την Νάπολι είχα πει πως στα επόμενα 10 χρόνια θα την οδηγήσω ξανά στην κορυφή και τα κατάφερα νωρίτερα. Τώρα αρχίζει μία νέα εποχή, ελπίζουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο και τα επόμενα χρόνια αλλά τώρα έχουμε υποχρέωση να πάρουμε και το Champions League.

Θα προσπαθήσουμε αν δεν μας σταματήσουν οι διαιτητές όπως έκαναν φέτος. Πιστεύω ότι ήμασταν πιο δυνατοί φέτος και αποκλειστήκαμε επειδή και στα δύο παιχνίδια με την Μίλαν η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος της. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η UEFA. Θα προσπαθήσουμε και τα επόμενα χρόνια για το τρόπαιο.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άντρα των «παρτενοπέι» αναφλερθηκε και πως βρέθηκε στη Νάπολι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, λέγοντας: «Ήμουν στο Λος Άντζελες, γύριζα μία ταινία με την Γκουίνεθ Πάλτροου, τον Τζουντ Λο και την Αντζελίνα Τζολί και αποφάσισα να πάω για διακοπές στο Κάπρι για 15 ημέρες. Ανακάλυψα πως η Νάπολι ήταν σε κατάσταση χρεοκοπίας και πως θα γινόταν δημοπρασία, έτσι προσέφερα 37 εκατομμύρια ευρώ μόνο για το όνομα».