Ντέιβιντ Νίλσεν: «Πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ - Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Ντέιβιντ Νίλσεν

i

© Intime

Ντέιβιντ Νίλσεν: «Πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ - Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Στέλιος Βαρδάκης • 22:20 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 21.12.2023

Η Κηφισιά έχασε με το βαρύ 6-0 από τον ΠΑΟΚ με τον τεχνικό της, Ντέβιντ Νίλσεν, να στέκεται στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ αλλά και στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Η Κηφισιά δεν κατάφερε να αντισταθεί στις ορέξεις του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να δεχτεί βαριά ήττα με 6-0 στην έδρα της για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Ντέβιντ Νίλσεν, στις δηλώσεις του στη Cosmote tv, στάθηκε στο πόσο καλή ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ αλλά και στο ότι η δική του ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε τις δικές της ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίλσεν στην Cosmote tv:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε πώς να επιτεθούμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην ευκαιρία μας, ενώ απέναντι στον ΠΑΣ βάλαμε τέσσερα γκολ. Η ομάδα μας παίρνει ενέργεια από τα γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Χρησιμοποιήσαμε τρεις παίκτες για να επιτεθούμε, μας έλειπε και ο Ιπαλίμπο. Θέλουμε να συνεχίσουμε, έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»