Το «Γκούντισον Παρκ» της Έβερτον γέμισε με πανό στήριξης για τον Ντέλε Άλι, μετά τη συγκλονιστική εξομολόγησή του (pic)

Τα πανό στήριξης για τον Ντέλε Άλι

i

© PrtScr

Το «Γκούντισον Παρκ» της Έβερτον γέμισε με πανό στήριξης για τον Ντέλε Άλι, μετά τη συγκλονιστική εξομολόγησή του (pic)

Στην πρεμιέρα της Έβερτον στην Premier League για τη σεζόν 2023-24, οι φίλοι της ομάδας δεν ξέχασαν τον Ντέλε Άλι ο οποίος είχε συγκλονίσει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την εξομολόγησή του στον Γκάρι Νέβιλ.

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Ντέλε Άλι στον Γκάρι Νέβιλ, είχε προκαλέσει ένα παγκόσμιο σοκ στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, μετά τα όσα είχε αποκαλύψει ο Άγγλος ποδοσφαιριστής. Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της Έβερτον κι όχι μόνο παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως σκέφτηκε να αποσυρθεί μόλις στα 24 του χρόνια αλλά και ότι πήγε σε μονάδα αποτοξίνωσης λόγω του εθισμού του σε υπνωτικά χάπια. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά του χρόνια μιλώντας για την αλκοολική μητέρα του και τη διακίνηση ναρκωτικών που έκανε στα 8 του.

Με αφορμή αυτές τις αποκαλύψεις, οι οπαδοί της Έβερτον φάνηκε να μην ξέχασαν τον 24χρονο ποδοσφαιριστή και αυτό το έδειξαν με τον πιο τρανταχτό τρόπο. Στην πρεμιέρα της ομάδας στην Premier League για τη σεζόν 2023-24 κόντρα στη Φούλαμ (0-1), το «Γκούντισον Παρκ» γέμισε με πανό στήριξης, επιχειρώντας να του δώσουν δύναμη για να επιστρέψει στη δράση. «Είμαστε όλοι μαζί σου Ντέλε. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί», έγραφαν ορισμένα από αυτά.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Ντέλε Άλι:

Για την απόφαση του να μπει σε μονάδα αποτοξίνωσης ανέφερε συγκινημένος: «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να πω στον κόσμο τι έχει συμβεί. Είναι δύσκολο να μιλήσω γι' αυτό γιατί είναι κάτι που έκρυβα για πολύ καιρό. Φοβάμαι να μιλήσω γι' αυτό. Όταν επέστρεψα από την Τουρκία και ανακάλυψα ότι χρειαζόμουν μια εγχείρηση, ήμουν σε άσχημη ψυχική κατάσταση και αποφάσισα να πάω σε μια σύγχρονη μονάδα αποτοξίνωσης για την ψυχική υγεία.

Ποτσετίνο: «Η συνέντευξη του Ντέλε Άλι είναι πολύ επώδυνη για να την παρακολουθήσω»
PREMIER LEAGUE

08:41 - 19.07.2023

Ποτσετίνο: «Η συνέντευξη του Ντέλε Άλι είναι πολύ επώδυνη για να την παρακολουθήσω»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποκάλυψε ότι βρήκε τη συναισθηματική συνέντευξη του Ντέλε Άλι που συζητούσε το παιδικό του τραύμα «πολύ επώδυνη» και τόνισε ότι σκοπεύει να συναντήσει τον πρώην παίκτη του όταν ολοκληρωθεί η περιοδεία της Τσέλσι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ασχολούνται με τον εθισμό και το τραύμα. Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα για μένα. Δεν μπορεί να σου λένε να πας εκεί - πρέπει να ξέρεις και να πάρεις την απόφαση μόνος σου, αλλιώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Είχα παγιδευτεί σε έναν φαύλο κύκλο και σε πράγματα που μου έκαναν κακό. Η Έβερτον ήταν καταπληκτική και με υποστήριξε, θα της είμαι ευγνώμων για πάντα. Δεν μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο σε μια περίοδο που έπαιρνα τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής μου, να κάνω κάτι που φοβόμουν να πράξω. Είμαι χαρούμενος που το έκανα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.