Οι πιο καυτές έδρες που 'χει παίξει ο Ντέμης: «Μου άρεσε πολύ η Τούμπα και το Χαριλάου» (vid)

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© Intime

Οι πιο καυτές έδρες που 'χει παίξει ο Ντέμης: «Μου άρεσε πολύ η Τούμπα και το Χαριλάου» (vid)

Sportal newsroom 19:10 - 18.05.2023

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, αναφέρθηκε στις πιο καυτές έδρες που έχει παίξει στην Ελλάδα, βάζοντας ψηλά στη σχετική λίστα τις έδρες του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Για τις πιο καυτές έδρες που έχει παίξει στην Ελλάδα μίλησε ο παλαίμαχος παίκτη και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος τόνισε ότι του άρεσε πολύ η Τούμπα, ενώ με πολύ ωραίο λόγια αναφέρθηκε και στο Χαριλάου.

«Μου άρεσε πολύ η Τούμπα. Γέμιζε με την ΑΕΚ, ήταν καυτή έδρα. Στη σημερινή εποχή υπάρχει το υβριστικό σύνθημα και λιγότερο το σύνθημα υπέρ της ομάδας μας. Τότε ήταν περισσότερο υπέρ της ομάδας. Τραγουδούσαν συνεχώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Πάντα ήταν δύσκολα τα ματς στην Τούμπα, αλλά μου άρεσε», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για την έδρα του Άρη λέγοντας: «Μου άρεσε γιατί ήταν πιο κοντά οι κερκίδες και εκεί μου άρεσε να παίζω», ενώ ο Ντέμης ανέφερε επίσης: «Τρομερή η ατμόσφαιρα στο ματς του 1997 στο ματς με τον Ολυμπιακό που είχαμε και εμείς κόσμο».

Τέλος, τόνισε: «Μου άρεσε να παίζω στο γήπεδο του ΟΦΗ που ήταν πολύ καυτό, κοντά οι κερκίδες, με παλμό και ένταση. Είχε έδρα ο κόσμος του ΟΦΗ, όλοι δυσκολευόμασταν να περάσουμε από εκεί».