Ντέμης: «Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση που έπαιξε ο Ελ Αραμπί αντί του Μπακαμπού»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© printscreen

Ντέμης: «Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση που έπαιξε ο Ελ Αραμπί αντί του Μπακαμπού»

Sportal newsroom 21:46 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:46 - 10.04.2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε ότι του φάνηκε λογική η χρησιμοποίηση του Ελ Αραμπί στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού αντί του Μπακαμπού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Λογική χαρακτήρισε τη χρησιμοποίηση του Ελ Αραμπί αντί του Μπακαμπού στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο Μαροκινός επιθετικός προτιμήθηκε από τον Ζοσέ Ανιγκό στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σημείωσε ότι η κίνηση αυτή του προπονητή των «ερυθρολεύκων» είχε βάση αφού ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που κλείνει τους χώρους. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με 2-0 με γκολ του Σπόραρ και αυτογκόλ του Ελ Αραμπί.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός απέχει έξι βαθμούς από την κορυφή.

« Μου φαίνεται λογικό να πέσει η απόδοση του Ολυμπιακού. Ακούω πράγματα κι εγώ για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Δεν μου κάνει εντύπωση που έπαιξε ο Ελ Αραμπί αντί του Μπακαμπού. Ο Μπακαμπού είναι πάρα πολύ φορμαρισμένος. Μου φαίνεται λογικό γιατί ο Μπακαμπού θέλει και χώρο. Ο Παναθηναϊκός δεν αφήνει πολλούς χώρους. Δεν ήταν σε καλή μέρα πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ντέμης Νικολαΐδης.