Ο Ντεμπελέ παρευρέθηκε στο γήπεδο της Σάντερλαντ και προκάλεσε απορίες (vid)

Ουσμάν Ντεμπελέ

i

Ουσμάν Ντεμπελέ/PrtScr

Ο Ντεμπελέ παρευρέθηκε στο γήπεδο της Σάντερλαντ και προκάλεσε απορίες (vid)

Κώστας Τόπας 09:12 - 16.03.2023

Ο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ αιφνιδίασε τους οπαδούς, με την εμφάνισή του στον αγώνα της Σάντερλαντ εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία.

Ο Γάλλος διεθνής εξτρέμ τραυματίστηκε στη νίκη της Μπαρτσελόνα  με 1-0 επί της Χιρόνα στα τέλη Ιανουαρίου και παραμένει στα «πιτς». Μάλιστα, πρόκειται να απουσιάσει και στο Clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης (19/03) στο «Καμπ Νόου», όπου μια νίκη θα έδινε στους «μπλαουγκράνα» γερό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Άπό την πλευρά του, ο Ουσμάν Ντεμπελέ πιθανότατα θα επιστρέψει μετά την διακοπή της La Liga. Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι θα ήταν στο σπίτι και θα αναρρώνει. Ωστόσο ο Γάλλος προτίμησε το βράδυ της Τετάρτης (15/03) να το περάσει στη βορειοανατολική Αγγλία.

Η Σάντερλαντ υποδέχθηκε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τον αγώνα να προβάλλεται ζωντανά από το Sky Sports. Και αμέσως μετά το ημίχρονο, οι κάμερες του Sky έπιασαν τον Ντεμπελέ ανάμεσα στο πλήθος να κάθεται δίπλα στον ισχυρό άνδρα της Σάντερλαντ, Κάιριλ Λούις Ντρέιφις,. Οπως είναι λογικό, αμέσως προκλήθηκε γενική σύγχυση από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι ήταν μπερδεμένοι με την απόφαση του Γάλλου αστέρα της ομάδας τους.