Ντεσπόντοφ: «Δουλεύω σκληρά για να ικανοποιήσω τα ''θέλω'' του Λουτσέσκου -  Έπρεπε να μου φωνάξει»

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© Intime

Ντεσπόντοφ: «Δουλεύω σκληρά για να ικανοποιήσω τα ''θέλω'' του Λουτσέσκου - Έπρεπε να μου φωνάξει»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:22 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:22 - 21.12.2023

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μετά την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά (0-6).

Ο ασταμάτητος ΠΑΟΚ διέλυσε την Κηφισιά στην Καισαριανή (0-6), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και παρέμεινε ακάθεκτος στην κορυφή.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ σχολίασε μία φάση που ο Ραζβάν Λουτσέσκου του έβαλε τις «φωνές», τονίζοντας πως αυτή είναι η δουλειά του προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το 6-0 με την Κηφισιά: «Νομίζω ότι δεν ήμουν εγώ ο σταρ του αγώνα αλλά όλη η ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε σε μία μεγάλη ημέρα σήμερα με έξι γκολ. Δεν χαλαρώσαμε στο ημίχρονο, έξι διαφορετικοί παίκτες βρήκαν δίχτυα. Εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό καθημερινά κάθε μέρα, δουλεύω σκληρά για να ικανοποιήσω τα ''θέλω'' του προπονητή στο γήπεδο».

Για τη φάση που ο Λουτσέσκου του έβαλε τις φωνές: «Φυσικά και θα φωνάξει ο προπονητής, αυτή είναι η δουλειά του και η νοοτροπία της ομάδας, δεν έχουμε καμία ολιγωρία μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής το τέλος του αγώνα. Έπρεπε να μου φωνάξει γιατί έκανα ένα λάθος στο γήπεδο».

Για το τι κρατάει από το 2023 που ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει: «Θέλω να κρατήσω τις καλές στιγμές, να έχουμε την υγεία μας και εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους».