Ντι Μάρτζιο: «Φεύγει το καλοκαίρι από την Τότεναμ ο Κόντε»

Ντι Μάρτζιο: «Φεύγει το καλοκαίρι από την Τότεναμ ο Κόντε»

Sportal newsroom 13:33 - 22.01.2023

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Αντόνιο Κόντε δεν έχει δεχθεί από την Τότεναμ πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου, που λήγει το καλοκαίρι.

Διαφορετικούς δρόμους θα ακολουθήσουν από το καλοκαίρι και μετά Αντόνιο Κόντε και Τότεναμ, αν ισχύει η πληροφορία που μετέδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ο τελευταίος, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στα «σπιρούνια», ανέφερε πως ο συμπατριώτης του προπονητής θα φύγει από τον σύλλογο με την ολοκλήρωση της φετινής Premier League.

Επική ανατροπή για τη Σίτι κόντρα στην Τότεναμ, στο -5 από την κορυφή οι «πολίτες»
PREMIER LEAGUE

23:53 - 19.01.2023

Επική ανατροπή για τη Σίτι κόντρα στην Τότεναμ, στο -5 από την κορυφή οι «πολίτες»

Μέσα σε τρία λεπτά βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά, αλλά χρειάστηκε 12 λεπτά για να φτάσει στην ολική ανατροπή. Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 4-2 της Τότεναμ και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Συμπλήρωσε πως ο Κόντε αισθάνεται ότι πλέον δεν υπάρχει η «σπίθα» ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ ο 53χρονος τεχνικός είναι και δυσαρεστημένος με το ότι ακόμα η διοίκηση του συλλόγου δεν του έχει κάνει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πάντως, άσχετα με το αν τελικά ο Κόντε έχει μέλλον στο Λονδίνο ή όχι, τις τελευταίες ημέρες το όνομά του «παίζει» έντονα για τη Γιουβέντους. Ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν πως είναι αμφίβολο αν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα συνεχίσει στους «μπιανκονέρι» μετά το καλοκαίρι και σε περίπτωση που υπάρξει «διαζύγιο» θα στραφούν στην περίπτωση του Κόντε, δίνοντάς του να… ξαναχτίσει μια ομάδα που δεν είναι στα καλύτερά της. Άλλωστε, κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και πριν περίπου μια δεκαετία.