Ο Οριγκί πετάει για Αγγλία - Μπέρνλι και Νότιγχαμ επιθυμούν το δανεισμό του

Ντιβόκ Οριγκί

Ο Οριγκί πετάει για Αγγλία - Μπέρνλι και Νότιγχαμ επιθυμούν το δανεισμό του

Ιάσονας Τσίλης 11:14 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 01.09.2023

Η αποχώρηση του Ντιβόκ Οριγκί από τη Μίλαν είναι θέμα χρόνου και ο Βέλγος ταξιδεύει την Παρασκευή (01/09), προκειμένου να αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του.

Το διαζύγιο Μίλαν - Οριγκί είναι προ των πυλών, όπως όλα δείχνουν και ο Βέλγος επιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία για βρει το νέο ποδοσφαιρικό του σπίτι.

Σύμφωνα με την Football Daily, ο Οριγκί επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην Premier League. Η Μπέρνλι και η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του και έχει ήδη υπάρξει και από τις δύο ομάδες, μια πρώτη επαφή με τον παίκτη.

Οι συζητήσεις προς το παρόν, αφορούν πιθανό δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με το τοπίο να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και την υπόθεση να παραμένει ακόμα ανοικτή.

Ο Ντιβόκ Οριγκί γνωρίζει πολύ καλά την Premier League, αφού αγωνίστηκε για έξι χρόνια εκεί, με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Η πορεία του μάλιστα κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, καθώς κατέκτησε όλα τα πιθανά τρόπαια σε Αγγλία και Ευρώπη ως μέλος της ομάδας.

Η συμβολή του ήταν καθοριστική, ιδιαίτερα στο Champions League του 2019, όπου πέτυχε το πρώτο γκολ των κόκκινων στον ημιτελικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα, στην επική ανατροπή της Λίβερπουλ με 4-0, μετά την ήττα στο πρώτο ματς «Καμπ Νου» με 3-0. Στον τελικό, ήταν εκείνος που σφράγισε την κατάκτηση του τροπαίου, σκοράροντας το 2-0, απέναντι στην Τότεναμ.

Κρίσιμα γκολ είχε σημειώσει και στο πρωτάθλημα, δίνοντας αρκετές νίκες στους «ρεντς» στο τέλος των αγώνων, ερχόμενος από τον πάγκο.

Στην Serie A, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του με τη φανέλα της Μίλαν, βρίσκοντας δίχτυα μόλις δύο φορές σε 36 αναμετρήσεις. Στόχος του, να ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό και στο μυαλό του, το καλύτερο μέρος για να το πετύχει, είναι η Premier League.