Τα... είδε όλα ο Σιμεόνε παρακολουθώντας την Ντόρτμουντ να αποκλείει την Ατλέτικο Μαδρίτης (vid)

Τα... είδε όλα ο Σιμεόνε παρακολουθώντας την Ντόρτμουντ να αποκλείει την Ατλέτικο Μαδρίτης (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:24 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:26 - 17.04.2024

Ο Ντιέγο Σιμεόνε τα είδε όλα παρακολουθώντας την Ντόρτμουντ να αποκλείει την Ατλέτικο Μαδρίτης από τα προημιτελικά του Champions League.

Με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών στο τελευταίο 20λεπτο, η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε με 4-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και μετά από 11 ολόκληρα χρόνια θα δώσει ξανά το «παρών» στους ημιτελικούς του Champions League.

Η Ντόρτμουντ ανέβασε την πίεση της μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χάρις σε γκολ των Γιούλιαν Μπραντ (34’) και Ίαν Μάατσεν (39’). Έτσι, σε πέντε λεπτά, είχε ήδη ανατρέψει το σκορ του πρώτου ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ροχιμπάλνκος» μπήκαν πολύ δυναμικά και μετά το αυτογκόλ του Ματς Χούμελς μείωσαν σε 2-1, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Μάλιστα, ο Κορέα στο 64' έκανε το 2-2, σκορ που έδινε την πρόκριση στην Ατλέτικο, αλλά η Ντόρτμουντ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Στο 71' ο Νίκλας Φύλκρουγκ με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 3-2, που έφερνε εκ νέου τη σειρά στην ισορροπία. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Βεστφαλών ο Μάρσελ Σάμπιτσερ στο 74' πέτυχε το 4-2 κι έβαλε «φωτιά» στο «Βεστφάλνε Στάντιουμ».

Παρά τις προσπάθειες των «ροχιμπλάνκος» το σκορ δεν άλλαξε κι η Ντόρτμουντ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά, εκεί που όπου θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι «συνέτριψαν» με 4-1 την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη και προκρίθηκαν στους «4» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε τα είδε όλα μην μπορώντας να πιστέψει την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα του, με αποτέλεσμα να βρεθεί ακόμα και πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο μετά από γκολ της Μπορούσια. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: