Η «καυτή» Ντιλέτα Λεότα «ένωσε» Σεβίλλη και Μπέτις πριν το ντέρμπι της Ανδαλουσίας (pic)

Ντιλέτα Λεότα

i

© Instagram

Η «καυτή» Ντιλέτα Λεότα «ένωσε» Σεβίλλη και Μπέτις πριν το ντέρμπι της Ανδαλουσίας (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:47 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 13.11.2023

Η γνωστή Ιταλίδα δημοσιογράφος, Ντιλέτα Λεότα, προχώρησε σε μία ξεχωριστή φωτογράφιση, λίγο πριν το ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπέτις.

Μία από τις δημοσιογράφους, η οποία τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της σε κάθε της εμφάνιση, είναι αδιαμφισβήτητα η Ντιλέτα Λεότα. Η γνωστή ρεπόρτερ έχει γίνει γνωστή κυρίως από τις επισκέψεις της στα γήπεδα της Serie A, αλλά κι από τα... θορυβώδη post στα social media.

Χθες το πρωί (12/11), λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπέτις, η 32χρονη καλλονή φωτογραφήθηκε με τις φανέλες των δύο ομάδων κι έγραψε χαρακτηριστικά μέσω των social media: «Μία πόλη, δύο ψυχές».

Για την ιστορία, το ντέρμπι της Ανδαλουσίας για την 13η αγωνιστική της La Liga έληξε ισόπαλο (1-1). Η ανώτερη Μπέτις σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο η Σεβίλλη «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Το πρώτο μέρος ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με την Μπέτις να έχει την απόλυτη υπεροχή. Στο 15ο λεπτό, ο Μπεγερίν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε καθώς στη φάση ενεπλάκη ο εκτεθειμένος Πετσέλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σεβίλλη προσπάθησε να ισορροπήσει την κατάσταση, όμως τα βρήκε... σκούρα στο επιθετικό κομμάτι. Στο 57΄ ο Πέρεθ στάθηκε άτυχος, καθώς η προσπάθειά του κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο 72΄ ακολούθησε η εξιλέωσή του. Ο Ισπανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντμίτροβιτς κι εκτέλεσε υποδειγματικά για το 0-1.

Η Μπέτις πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα νίκης, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 79΄, ο Ράκιτιτς εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» κι έφερε το ματς στα ίσα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.