ΜΜΕ της Κροατίας: «Οι ελληνικές ομάδες αποτελούν την… αχίλλειο πτέρνα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ»

ΑΕΚ - Ντίναμο

i

© Intime

ΜΜΕ της Κροατίας: «Οι ελληνικές ομάδες αποτελούν την… αχίλλειο πτέρνα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:50 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 24.02.2024

Με αφορμή την κλήρωση για τη φάση των «16» του Conference League και τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, τα ΜΜΕ της Κροατίας στάθηκαν στο... ελληνικό παρελθόν της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Η επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση για τον ΠΑΟΚ πλησιάζει!

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/2) στη Νιόν έβγαλε αντιμέτωπο τον Δικέφαλο με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Τα ματς θα είναι διπλά και θα διεξαχθούν στις 7 και 14 Μαρτίου, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει την πρώτη αναμέτρηση εκτός έδρας και τη ρεβάνς στην Τούμπα.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος του Ζάγκρεμπ θα βρεθεί στην Ελλάδα και γι΄ αυτόν το λόγο σήμερα (24/2) αρκετά ΜΜΕ της Κροατίας αναφέρονται στις επισκέψεις της Ντίναμο στη χώρα μας, με τελευταία αυτήν στην Opap Arena το καλοκαίρι που μας πέρασε.

«Αν αναζητήσουμε στοιχεία για αγώνες μεταξύ Κροατικών συλλόγων εναντίον Ελληνικών, τα αποτελέσματα φαίνονται καταστροφικά για τους Κροάτες. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που ιστορικά απέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό μετά από πολλές μεταξύ τους διασταυρώσεις, συνάντησε την ΑΕΚ φέτος το καλοκαίρι και απέτυχε ξανά κόντρα σε ελληνική ομάδα στον προκριματικό του Champions League. Η κληρωτίδα του Conference League έδειξε ΠΑΟΚ με τον οποίο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε τεθεί αντιμέτωπη πριν από περίπου 10 χρόνια.

Δικηγόρος 23χρονου οπαδού που πέταξε την κροτίδα: «Έσκασε δύο μέτρα μπροστά από τα κάγκελα της Θύρας 4 - Ήταν κίνηση πανηγυρισμού»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:48 - 23.02.2024

Δικηγόρος 23χρονου οπαδού που πέταξε την κροτίδα: «Έσκασε δύο μέτρα μπροστά από τα κάγκελα της Θύρας 4 - Ήταν κίνηση πανηγυρισμού»

Ο Ηλίας Γκίνδης, ο οποίος είναι ο δικηγόρος του 23χρονου που συνελήφθη στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τη ρίψη κροτίδας, μίλησε για το περιστατικό.

Το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου διασταύρωσε τα ξίφη του με ακόμη έναν κροατικό σύλλογο τη φετινή αγωνιστική περίοδο (σ.σ Χάιντουκ) στην προκριματική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μετά το 0-0 στο Σπλιτ, οι ασπρόμαυροι καθάρισαν την υπόθεση νίκης και πέρασαν στον επόμενο γύρο. Εύκολα μπορεί κανείς να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι ελληνικοί σύλλογοι είναι η… αχίλλειος πτέρνα των Κροατών. Αρνητικά ρεκόρ είναι προς κατάρριψη και τον Μάρτιο θα γίνουμε ξανά μάρτυρες δύο σκληρών αναμετρήσεων».