Πεντάρα από την Ντνίπρο-1! (vid)
i

© prtscr

Πεντάρα από την Ντνίπρο-1! (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:57 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:25 - 29.06.2023

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, Ντνίπρο-1, επικράτησε με 5-0 στο πρώτο της φιλικό κόντρα στην ερασιτεχνική Σέβλις.

Πρώτο φιλικό σήμερα για την Ντνίπρο-1! Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League αντιμετώπισε την ερασιτεχνική Σέβλις από το Βινογκράντοφ σε ένα παιχνίδι περισσότερο ως ξεμούδιασμα και πανηγύρισε τη νίκη με 5-0.

Οι Κογκούτ (33), Μπαμπένκο (61), Πουρίτα (73), Μπλάνκο (80) και Χουτσουλιάκ (86) πέτυχαν τα γκολ για την ουκρανική ομάδα, που δίχως να φορτσάρει έφτασε σε μια πολύ άνετη νίκη με μεγάλο σκορ.

Να σημειωθεί ότι στην προετοιμασία έως τώρα δεν συμμετέχει ο διεθνής εξτρέμ της Ντνίπρο-1, Ολεξάντρ Ναζαρένκο. Ο ταλαντούχος παίκτης είναι μέλος της Κ21 της Ουκρανίας, συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στο ματς με την Ισπανία (2-2 τελικό), όπου κρίθηκε η πρωτιά στον όμιλο, την οποία πήραν οι Ίβηρες, αναδείχθηκε MVP από την UEFA.

Ο Ναζαρένκο πριν το τέλος του πρώτου μέρους πήρε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, έκανε μία τρομερή κούρσα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έκανε ωραία σέντρα για τον Γιούνικ, ο οποίος σημείωσε το 0-1 με κεφαλιά.

Δείτε ολόκληρη τη φιλική αναμέτρηση της Ντνίπρο-1: