Τρομερή κίνηση από τη Ντόρτμουντ: Θα πάρει μαζί της 500 υπαλλήλους της ομάδας στον τελικό του Champions League

Τρομερή κίνηση από τη Ντόρτμουντ: Θα πάρει μαζί της 500 υπαλλήλους της ομάδας στον τελικό του Champions League

Κώστας Τόπας 11:29 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 29.05.2024

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Ντόρτμουντ, καθώς αποφάσισε να πάρει μαζί της περισσότερους από 500 υπαλλήλους της ομάδας και τους παίκτες από τις Ακαδημίες της, στον μεγάλο τελικό του Champions League στο «Γουέμπλεϊ» την 1η Ιουνίου.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κάλεσε τους 519 υπαλλήλους και τους νεαρούς παίκτες του συλλόγου στον τελικό του Champions League στο «Γουέμπλεϊ», εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης την 1η Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ισπανική διαδικτυακή εφημερίδα Relevo, η Ντόρτμουντ σκοπεύει να πάρει μαζί της στο Λονδίνο, το «κίτρινο κύμα» και γι' αυτό θέλει να δώσει προτεραιότητα στην ομάδα της.

Απίστευτο: O βασικός κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ με μπυροκοιλιά δύο εβδομάδες πριν από τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης!
CHAMPIONS LEAGUE

20:39 - 17.05.2024

Απίστευτο: O βασικός κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ με μπυροκοιλιά δύο εβδομάδες πριν από τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Με λίγα παραπανίσια κιλά εντοπίστηκε o βασικός κεντρικός της Ντόρτμουντ, Νίκλας Σιούλε, δύο εβδομάδες πριν τον τελικό της ομάδας στο UEFA Champions League, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο σύλλογος αποφάσισε να καλέσει όλους τους υπαλλήλους, από τους υπεύθυνους καθαριότητας του γηπέδου μέχρι την ασφάλεια, και τις ομάδες κάτω των 12 έως και κάτω των 19 ετών. Η επιχείρηση αυτή θα πραγματοποιηθεί με πτήση τσάρτερ που θα αναχωρήσει το πρωί την ημέρα του αγώνα και θα επιστρέψει το βράδυ μετά το τέλος αυτής της σπουδαίας αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Την πρώτη μέρα με διαθέσιμα εισιτήρια, ο σύλλογος δέχτηκε 120 χιλιάδες αιτήματα για εισιτήρια, φτάνοντας τις 400 χιλιάδες τις επόμενες ημέρες. Είναι ήδη γνωστό ότι η Ντόρτμουντ είναι ένας από τους συλλόγους με τον καλύτερο μέσο όρο εισιτηρίων στην Ευρώπη.

Για όσους μείνουν στο Ντόρτμουντ και δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στο πλάι της ομάδας τους, το βράδυ της 1ης Ιουνίου, ο τελικός θα μεταδοθεί σε γιγαντοοθόνες σε τουλάχιστον τρία σημεία της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά μετά από το 2013, όταν είχε γνωρίσει την ήττα από την Μπάγερν με 1-2 στο Γουέμπλεϊ, στο Λονδίνο. Η ομάδα από τη Βεστφαλία στον ημιτελικό απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία νίκησε δύο φορές με 1-0 και έκλεισε θέση για τον τελικό του Λονδίνου.