Σοβαρός τραυματισμός οπαδού της Αϊντχόφεν στην Γερμανία (vid)

Σοβαρός τραυματισμός οπαδού της Αϊντχόφεν στην Γερμανία (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:31 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 14.03.2024

Ένας οπαδός της Αϊντχόφεν τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια συγκρούσεων στο περιθώριο της ρεβάνς με την Ντόρτμουντ στην Γερμανία, το βράδυ της Τετάρτης (13/3).

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (13/3)) πριν τον επαναληπτικό της Ντόρτμουντ με την Αϊντχόφεν για τους «16» του Champions League.

Συγκεκριμένα οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στο δρόμο για το γήπεδο και όπως έκανε γνωστό από την γερμανική αστυνομία ένας 35χρονος Ολλανδός τραυματίστηκε σοβαρά και οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του συμβάντος.

Θυμίζουμε πως το γκολ του Τζέιντον Σάντσο μόλις στο 3ο λεπτό και του Μάρκο Ρόις στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλαν τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στους προημιτελικούς του Champions League, με το τελικό 2-0 επί της Αϊντχόφεν, στη ρεβάνς της φάσης των «16» της διοργάνωσης στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». 

Διπλή, πλέον, θα είναι η εκπροσώπηση των Γερμανών στην κλήρωση της Παρασκευής (15/03), καθώς εκτός από τους Βεστφαλούς το «εισιτήριο» για την οκτάδα έχει εξασφαλίσει νωρίτερα και η Μπάγερν Μονάχου, με το 3-0 επί της Λάτσιο

Την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαρτίου στη 1 μ.μ. θα διεξαχθεί η κλήρωση, όχι μόνο για την προημιτελική φάση, αλλά και για τα ημιτελικά και για τον γηπεδούχο στον τελικό. Οι οκτώ ομάδες, λοιπόν, θα γνωρίσουν την Παρασκευή όχι μόνο τον προσεχή αντίπαλό τους, αλλά και αυτόν που θ’ αντιμετωπίσουν στους «4», εφόσον προκριθούν.

Η κλήρωση, λοιπόν, θα γίνει στη 1 μ.μ. την Παρασκευή και οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς έχουν προγραμματιστεί για τις 16 και 17 του επόμενου μήνα.

Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 10 Απριλίου και την 1η Μαϊου και οι ρεβάνς στις 7 και 8 Μαϊου. Όσον αφορά τον τελικό, αυτός θα γίνει την 1η Ιουνίου στο στάδιο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου. Στην κλήρωση της Παρασκευής θα προκύψει και ποια ομάδα θα είναι τυπικά γηπεδούχος και ποια φιλοξενούμενη, ανάλογα τα μονοπάτι από τα προημιτελικά κι έπειτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο: