Οπαδοί της Ντόρτμουντ κατηγορούν την Μπάγερν ότι έστησε το ματς με την Κολωνία λόγω... μπεκ (vids)

Η στιγμή που άνοιξαν τα μπεκ στο γήπεδο της Κολωνίας

i

PrtScr

Οπαδοί της Ντόρτμουντ κατηγορούν την Μπάγερν ότι έστησε το ματς με την Κολωνία λόγω... μπεκ (vids)

Κώστας Τόπας 12:59 - 28.05.2023

Αρκετοί είναι οι οπαδοί της Ντόρτμουντ που κατηγορούν την Μπάγερν για χειραγώγηση του αγώνα με την Κολωνία.

Φινάλε... θρίλερ υπήρξε στην Bundesliga με την Ντόρτμουντ να χάνει τον τίτλο μέσα από τα χέρια της μετά την ισοπαλία με τη Μάιντς (2-2) και την Μπάγερν να στέφεται πρωταθλήτρια Γερμανίας για 11η διαδοχική σεζόν μετά τη νίκη της επί της Κολωνίας με 2-1.

Ωστόσο, οι οπαδοί της Ντόρτμουντ φαίνεται πως είναι έξαλλοι με την εξέλιξη του αγώνα της Μπάγερν. Κι αυτό διότι στο 72ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των Βαυαρών, οι παίκτες της Κολωνίας έβγαιναν στην αντεπίθεση και είχαν μεγάλη ευκαιρία για να βρουν δίχτυα.

Ωστόσο, η φάση σταμάτησε έπειτα από απόφαση του διαιτητή, Σβεν Γιαμπλόνσκι καθώς άνοιξαν τα μπεκ του αγωνιστικού χώρου και ξεκίνησαν να ποτίζουν το χορτάρι. Η κατοχή άλλαξε και οι παίκτες της Μπάγερν πήραν την μπάλα στα πόδια τους για να συνεχίσουν την αναμέτρηση και στο τέλος να κατακτήσουν το τρίποντο που τους χάρισε την «σαλατιέρα».

«Ερευνήστε την Μπάγερν», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter ένας οπαδός της Ντόρτμουντ για να προσθέσει ένας άλλος: «Στημένος αγώνας». Ένας τρίτος φίλος των Βεστφαλών τόνισε: «Αυτός είναι ένας τρελός τρόπος για να στήσεις ένα παιχνίδι, δεν εξηγείται αλλιώς...».