Ντραγκόβσκι: «Έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά δεν έχουν τελειώσει»

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι

i

Intime

Ντραγκόβσκι: «Έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά δεν έχουν τελειώσει»

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:00 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 27.04.2024

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πετύχει το 3Χ3 στα Play Offs και μετά να κάνει τον απολογισμό του.

Με τη λέξη «αναστατωμένοι» περιέγραψε ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι τη συναισθηματική κατάσταση των παικτών του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Όμως, ο Πολωνός γκολκίπερ τόνισε πως οι «πράσινοι» υποχρεούνται να εξαντλήσουν τα λίγα περιθώρια για τον τίτλο.

Ο Ντραγκόβσκι παραδέχτηκε ότι πλέον η κορυφή δεν εξαρτάται από το Τριφύλλι, αλλά από τα αποτελέσματα της Ένωσης. Οι δηλώσεις του Ντραγκόβσκι θα προβληθούν στο pregame στο Sports Show της Cosmote TV.

«Βεβαίως, όλοι είναι αναστατωμένοι. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, δεν πήγαμε καλά, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχουμε τρεις αγώνες μπροστά μας  και παρότι έχουμε πλέον πολύ λιγότερες πιθανότητες από αυτές που είχαμε πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βάλουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε τρία θετικά αποτελέσματα και στο τέλος να δούμε τι θα γίνει» ανέφερε αρχικά ο Ντραγκόβσκι.

«Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα παίξουμε μαζί τους στον τελικό Κυπέλλου, είναι μια καλή ομάδα η οποία μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Οπότε εξαρτάται από την ημέρα και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο ματς και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. 

Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω, αυτό ανήκει  στην ιστορία, αλλά θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα, θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο μέλλον. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα και να είναι δύσκολο παιχνίδι» συμπλήρωσε ο Πολωνός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.