Ο Αλμέιδα έσβησε και τα τελευταία ονόματα από το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ

Νορντίν Άμραμπατ

i

©intime

Ο Αλμέιδα έσβησε και τα τελευταία ονόματα από το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 16:42 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 14.03.2024

Τόσο ο Άμραμπατ όσο και ο Ζίνι επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και πλέον δεν υπάρχει κανένα όνομα στο ιατρικό δελτίο του Αλμέιδα

Η αλήθεια είναι πως αν υπήρχε κανονικά αγωνιστική το Σαββατοκύριακο και δεν υπήρχε αυτή η αναβολή αλλά και η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, ο Ματίας Αλμέιδα θα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην επικράτεια. Πήρε στα χέρια του σήμερα ένα λευκό ιατρικό δελτίο. Κάτι που δεν είχε συμβεί ούτε πριν από την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι.

Τα τελευταία ονόματα που έσβησε ο Αλμέιδα από το ιατρικό δελτίο, είναι αυτά του Νορντίν Άμραμπατ και του Ζίνι. Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμού και έχασαν και οι δυο τα τελευταία ματς της ΑΕΚ. Ήδη από σήμερα μπήκαν και οι δυο ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Όπως συνέβη χθες με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και τον Πάολο Φερνάντες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως και ο Άμραμπατ με τον Ζίνι, όπως άλλωστε και ο Γκατσίνοβιτς με τον Φερνάντες, θα είναι πανέτοιμοι και στην διάθεση του Αλμέιδα, όταν θα εκκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, στις 31 Μαρτίου. Και πλέον η αγωνία του Αργεντινού τεχνικού, είναι να επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.