Ο άνθρωπος με τον οποίο «σκοτώθηκε» ο Νεϊμάρ και αναγκάζει την Παρί να τον διώξει κακήν - κακώς
i

Νεϊμάρ / ©Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Ο άνθρωπος με τον οποίο «σκοτώθηκε» ο Νεϊμάρ και αναγκάζει την Παρί να τον διώξει κακήν - κακώς

Sportal newsroom 17:23 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 13.02.2023

Τα αποδυτήρια στην Παρί Σεν Ζερμέν τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι δεν είναι στη καλύτερη κατάσταση με τον Νεϊμάρ να είναι προς την πόρτα της εξόδου.

Μία μέρα πριν τον πρώτο αγώνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν Μονάχου, στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται, ότι υπάρχουν προβλήματα. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι ο Νεϊμάρ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την γαλλική ομάδα, ενώ το ίδιο ακούγεται και για τον Λιονέλ Μέσι.

Όπως αναφέρει η ισπανική AS ο Βραζιλιάνος έχει τσακωθεί με άνθρωπο της ομάδας, κάτι που τον «διώχνει» από την Παρί. Συγκεκριμένα μετά την ήττα των «Παριζιάνων» από την Μονακό με 3-1 ο Νεϊμάρ είχε μια διαμάχη με τον Λουίς Κάμπος

Ο Εμπαπέ ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό και είναι έτοιμος για Μπάγερν (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

12:30 - 13.02.2023

Ο Εμπαπέ ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό και είναι έτοιμος για Μπάγερν (vid)

Κόντρα στα... προγνωστικά, ο Κιλιάν Εμπαπέ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Δευτέρα (13/02) και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης με την Μπάγερν (14/02, 22:00).

Ο Λουίς Κάμπος πρόκεται για τον άνθρωπο που λειτουργεί στην ουσία την ομάδα του Παρισιού, αυτόν που κανονίζει τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις. Παράλληλα έχει αναφερθεί, ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός τσακώθηκε και εντός αγωνιστικού χώρου, με τους συμπαίκτες του, Εκιτικέ και Βιτίνια.

Το σενάριο ο 31χρονος να αποχωρήσει από την Παρί δεν μοιάζει απίθανο, αλλά όχι και τόσο εύκολο. Για να αποτελέσει παρελθόν από την γαλλική ομάδα, πρέπει να βρεθεί ένας σύλλογος, που να πληρώσει 222.000.000 εκατομμύρια ευρώ, όσο δηλαδή η Παρί έδωσε για να τον αγοράσει από την Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος φέτος ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά μετά το Παγόσμιο Κύπελλο είναι σκία του εαυτού του. Φέτος έχει 15 τέρματα και 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.