«Ο Άρης θέλει τον Ρεντόν Τζίτζα»
i

Τζίτζα/©Twitter

«Ο Άρης θέλει τον Ρεντόν Τζίτζα»

Αλέξης Σαββόπουλος 13:38 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 18.01.2023

Για τον 24χρονο αριστερό εξτρέμ των Τιράνων κάνουν λόγο στην Αλβανία, αποκαλύπτοντας ότι ρόλο μεσάζοντα διενεργεί ο Κρίστι Βαγκέλι.

Για ενδιαφέρον του Άρη για τον Ρεντόν Τζίτζα των Τιράνων κάνει λόγο η αλβανική ιστοσελίδα «panorama.com.al». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να κάνει πρόταση για τον 24χρονο παίκτη που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ ενώ μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Άρης θέλει να αγοράσει τον Ρεντον Τζίτζα. Το «Panorama Sport» αποκαλύπτει ότι για τον επιθετικό των Τιράνων η ελληνική ομάδα θα δώσει στους γαλαζοπράσινους 400.000 ευρώ για να αγοράσει το δελτίο του παίκτη από τα Τίρανα. Πηγές αναφέρουν ότι ο πρώην αρχηγός της ομάδας του Άρη Κρίστι Βανγκέλι, έχει κάνει τον μεσάζοντα. Από την άλλη, ο σύλλογος των Τιράνων δεν έχει πάρει απόφαση, αλλά έχει ζητήσει χρόνο για την οριστική απόφαση».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Φερεντσβάρος. Ο Τζίτζα είναι 24 ετών, διεθνής με την Εθνική Αλβανίας και φέτος κάνει μια καταπληκτική σεζόν με 14 γκολ σε 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Θέμα Τζίτζα πάντως για τον Άρη δεν υπάρχει όπως και καμία εμπλοκή του πρώην κιτρινόμαυρου Κρίστι Βαγκέλι.