Ο Έκονγκ γίνεται σημαντικός για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου

Ουίλιαμ Τροστ Έκονγκ

i

©intime

Ο Έκονγκ γίνεται σημαντικός για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου

Ο Ουίλιαμ Τροστ Έκονγκ αρχίζει και... γεμίζει τα παπούτσια του Ίνγκι Ίνγκασον αναφορικά με το κομμάτι των αποδυτηρίων.

Ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ ήρθε στον ΠΑΟΚ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ίνγκι Ίνγκασον, που μετά και από δικές του πιέσεις, πωλήθηκε στην Μίντιλαντ από τη Δανία.

Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου, μπορεί εντός αγωνιστικού χώρου να ψάχνει τα πατήματα του ακόμα (αν και συνεχώς βελτιώνεται και ο Ράζβαν Λουτσέσκου θεωρεί πως δεν θα αργήσει η στιγμή, που θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό), αλλά ήδη στις προπονήσεις και εντός αποδυτηρίων δείχνει πως όντως σε αυτό το κομμάτι θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό, αναφορικά με τον ηγετικό του χαρακτήρα και την επιρροή του στο γκρουπ.

Σαφώς μιλάμε για μια διαφορετική προσωπικότητα από αυτή του σκληρού και ωμού σε αρκετές περιπτώσεις Ίνγκασον. Ο Έκονγκ είναι σαφώς πιο χαμηλών τόνων, αλλά ο τρόπος που παρακινεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές (κυρίως Κουλιεράκη και Μιχαηλίδη) είναι παρόμοιος με του πρώην αρχηγού του ΠΑΟΚ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό αναφορικά με τη λειτουργία του γκρουπ και για αυτό τον λόγο δεν είναι λίγες οι φορές που μιλάει μαζί του, προκειμένου να του δείξει την εκτίμηση του προς το πρόσωπο του. Ο Έκονγκ από την πλευρά του αναφέρει πως δεν κάνει κάτι που είναι κόντρα ρόλος σε αυτόν, αφού πάντα έτσι ήταν ο χαρακτήρας του σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε.