Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι... φουλ ερωτευμένος με γνωστή ηθοποιό (vid)

Γιώργος Τζαβέλλας

i

Γιώργος Τζαβέλλας / ©Intime

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι... φουλ ερωτευμένος με γνωστή ηθοποιό (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:17 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:21 - 16.03.2023

Ζευγάρι με τη hot ηθοποιό, Βίκυ Κάβουρα είναι εδώ και έξι μήνες ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας.

Το νέο hot ζευγάρι της showbiz «αποκαλύφθηκε» στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Όπως ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωϊνό μας» διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και διάσημη ηθοποιός είναι σε σχέση. Πάει πουθενά το μυαλό σας; 

Ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα είναι μαζί εδώ και έξι μήνες. Ο 35χρονος αμυντικός της «Ένωσης» και η όμορφη ηθοποιός ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τελικά μετά από μερικούς μήνες ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

«Επειδή η Βίκυ Κάβουρα έχει ταλαιπωρηθεί από τη δημοσιότητα στις προηγούμενες σχέσεις της, μου είχε πει ότι τα φώτα της έκαναν κακό. Από ό,τι μαθαίνω είναι πολύ καλά μαζί. Ο Χάρης Σιανίδης ευθύνεται γι’ αυτό, καθώς γνωρίστηκαν σε ένα event που διοργάνωσε στη Γλυφάδα», είπε ο ρεπόρτερ. 

«Έχει περάσει καιρός, χρόνια. Επειδή κατάλαβα ότι εγώ φταίω στις σχέσεις μου, ήθελα χρόνο για να τα βρω με τον εαυτό μου. Πλέον, νιώθω ότι τα έχω βρει, οπότε θα προσέγγιζα κι εγώ έναν άνδρα. Μία σχέση είναι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας σε προβολή», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Κάβουρα σχετικά με την προσωπική της ζωή.