Ο Γκαρσία δεν άφησε ούτε λεπτό χαμένο και ο Αλμέιδα τον υποδέχθηκε με αγκαλιά (Vids)

Ο Γκαρσία δεν άφησε ούτε λεπτό χαμένο και ο Αλμέιδα τον υποδέχθηκε με αγκαλιά (Vids)

Κώστας Τσίλης 20:52 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 07.07.2023

Δεν έμεινε στο ξενοδοχείο ούτε μια ώρα ο Γκαρσία και πήγε κατευθείαν στο γήπεδο για να κάνει προπόνηση, ενώ ο Αλμέιδα τον υποδέχθηκε μια αγκαλιά

Υπό κανονικές συνθήκες ο Λιβάι Γκαρσία θα έπρεπε αμά τη αφίξει στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ, να πετάξει τις βαλίτσες του, να ξαπλώσει στο κρεβάτι του και να κοιμηθεί μέχρι... αύριο. Προερχόταν βλέπετε, από υπερατλαντικό ταξίδι. Όμως ο Γκαρσία δεν έμεινε στο δωμάτιο του, ούτε μια ώρα. 

Στις 17.10 έφτασε στο Μπουργκ Χάαμσταντ, στις 18.00 ακριβώς ήταν με τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο γήπεδο μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, για να κάνει προπόνηση. Μάλιστα ο Ματίας Αλμέιδα υποδέχθηκε τον Γκαρσία με μια πολύ ζεστή αγκαλιά. Σίγουρα άλλωστε, αισθάνεται πολύ ήσυχος τώρα ο Αργεντινός τεχνικός, ξέροντας πως έχει μαζί του τον βασικό του φορ. 

Ο Λιβάι μάλιστα είχε τέτοια τρέλα να μπει στο γήπεδο και να αρχίσει να συμμετέχει στην δουλειά που κάνει η ομάδα, που έπαιξε για λίγο μαζί με τους συμπαίκτες του, το πρώτο παιχνίδι με σπριντ και μπάλα. Στη συνέχεια βέβαια, μπήκε στην διαδικασία να κάνει όλες τις απαραίτητες ασκήσεις για τις καθιερωμένες μετρήσεις. Όπως πάντως δείχνει ο Γκαρσία, από την Δευτέρα θα είναι πανέτοιμος για να μπει σε φουλ ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.