Ο Κάλενς έχει γίνει κομμάτι του βασικού rotation του Αλμέιδα
i

Άλεξ Κάλενς/©intime

Ο Κάλενς έχει γίνει κομμάτι του βασικού rotation του Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 14:10 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 02.11.2023

Ήταν η τελευταία χρονικά μεταγραφή της ΑΕΚ ο Κάλενς, αλλά έχει προλάβει να γίνει βασικό κομμάτι του rotation του Αλμέιδα για το κέντρο της άμυνας

Ένα γεμάτο δίμηνο στην ΑΕΚ, δεν έχει ακόμα συμπληρώσει ο Άλεξ Κάλενς. Φόρεσε τα κιτρινόμαυρα λίγο πριν κλείσει η καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά. Είχε εκπνεύσει ακόμα και η διορία για να δηλωθεί παίκτης στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς της Ένωσης στους ομίλους του Europa League. Εξ ου και είχε ανοίξει μεγάλη κουβέντα και για το εαν ο Περουβιανός στόπερ αποκτήθηκε απλώς ως μια λύση ανάγκης αλλά και για το ενδεχόμενο να αργήσει να προσαρμοστεί. Όλα πήγαν... περίπατο. 

Σκέψη για αλλαγή στο τέρμα της ΑΕΚ στο ματς με την Κηφισιά, με συγκεκριμένη στόχευση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:32 - 02.11.2023

Σκέψη για αλλαγή στο τέρμα της ΑΕΚ στο ματς με την Κηφισιά, με συγκεκριμένη στόχευση

Είναι πιθανό να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ ο Αθανασιάδης στο ματς με την Κηφισιά και υπάρχει συγκεκριμένος αγωνιστικός λόγος που ο Αλμέιδα κάνει αυτή την σκέψη

Η πραγματικότητα του γηπέδου είναι, πως από τότε που ο Κάλενς έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχει παίξει πέντε ματς ως βασικός στο πρωτάθλημα. Και έχει απουσιάσει μόνο από δυο. Από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθότι είχε φτάσει στην Αθήνα για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ΑΕΚ μόλις δυο μέρες πριν. Και από το ματς με τον ΠΑΟΚ, λόγω ενοχλήσεων. Ο Κάλενς έχει ήδη γίνει κομμάτι του βασικού rotation του Αλμέιδα. Κάτι που ενδεχομένως να αποδειχθεί ακόμα και στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κηφισιά. 

Από την στιγμή που ο Περουβιανός έδειξε στην χθεσινή προπόνηση πως ξεπέρασε αυτό το μικροπρόβλημα τραυματισμού, αν είναι απολύτως τίποτα, τότε πιθανότατα να πάρει ξανά θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Θα μπορούσε να είναι μια σκέψη του Αλμέιδα να προφυλάξει έναν εκ των Βίντα ή Μουκουντί στο ματς με την Κηφισιά, ενόψει του παιχνιδιού της προσεχούς Πέμπτης με την Μαρσέιγ. Ειδικά από την στιγμή που ο Κάλενς έχει αποδείξει μέχρι τώρα πως είναι μια απολύτως αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας. Ακόμα και με στοιχεία στο παιχνίδι του, που κανείς από τους άλλους τρεις στόπερ της ΑΕΚ δεν διαθέτει.