Σκέψη για αλλαγή στο τέρμα της ΑΕΚ στο ματς με την Κηφισιά, με συγκεκριμένη στόχευση

Στάνκοβιτς

i

Αθανασιάδης και Στάνκοβιτς/©intime

Σκέψη για αλλαγή στο τέρμα της ΑΕΚ στο ματς με την Κηφισιά, με συγκεκριμένη στόχευση

Κώστας Τσίλης 08:32 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:53 - 04.11.2023

Είναι πιθανό να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ ο Αθανασιάδης στο ματς με την Κηφισιά και υπάρχει συγκεκριμένος αγωνιστικός λόγος που ο Αλμέιδα κάνει αυτή την σκέψη

Η απόλυτη στήριξη στον Τσίτσαν Στάνκοβιτς πρωτίστως από τον Ματίας Αλμέιδα αλλά και συνολικά από τον οργανισμό της ΑΕΚ, είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Άλλωστε ήταν κάτι που έγινε πολύ σαφές και ξεκάθαρο και από τις δηλώσεις του Αργεντινού τεχνικού μετά το ματς με την Μαρσέιγ όπως και από τις αντιδράσεις του κόσμου προς τον Αυστριακό τερματοφύλακα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Παρόλα αυτά, υπάρχει σκέψη από τον Αλμέιδα για αλλαγή κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ στο ματς με την Κηφισιά. Κάτι όμως που δεν έχει να κάνει με τα δεδομένα ως προς την φετινή ιεραρχία στους τερματοφύλακες, η οποία δεν αλλάζει. 

Η σκέψη αυτή του Αλμέιδα έχει μια συγκεκριμένη στόχευση. Ο Στάνκοβιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την προσεχή Πέμπτη στο ματς με την Μαρσέιγ, καθότι είναι τιμωρημένος από την αποβολή του στο Βελοντρόμ. 

Επομένως δεδομένα την θέση του θα πάρει ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος μάλιστα όταν μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στην Μασσαλία, παρότι δεν πρόλαβε να κάνει ζέσταμα, ήταν εξαιρετικός. Αυτό λοιπόν που εξετάζει ο Αλμέιδα, είναι να δώσει στον Έλληνα τερματοφύλακα παρουσία και στο ματς του Σαββάτου με την Κηφισιά, προκειμένου να πάρει αγωνιστικό ρυθμό και να είναι πιο έτοιμος στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. 

Προφανώς η ιεραρχία, με τον Στάνκοβιτς να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ, δεν αλλάζει. Είναι εξάλλου κάτι που ο Αυστριακός το κέρδισε με την εξαιρετική εικόνα του. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Αλμέιδα δεν εμπιστεύεται και τον Αθανασιάδη. 

Το πλάνο του Αλμέιδα για την επιστροφή του Γκαρσία στην ενδεκάδα της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:53 - 01.11.2023

Το πλάνο του Αλμέιδα για την επιστροφή του Γκαρσία στην ενδεκάδα της ΑΕΚ

Ο Γκαρσία έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων στα Σπάτα και πλέον ο Αλμέιδα ετοιμάζεται το πλάνο για την επιστροφή του επιθετικού από το Τρινιντάντ και στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ

Γι αυτό και το σκέφτεται να του δώσει θέση βασικού και στο ματς του Σαββάτου με την Κηφισιά, προκειμένου να έχει πολύ καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ. Είναι μια λογική ποδοσφαιρική σκέψη από τον Αλμέιδα, που πάντως ακόμα δεν έχει «κλειδώσει».