Ο Κανός ευχαρίστησε την Μπρέντφορντ για όσα του πρόσφερε
i

Σέρτζι Κανός/©Intime

Ο Κανός ευχαρίστησε την Μπρέντφορντ για όσα του πρόσφερε

Sportal newsroom 21:49 - 31.01.2023

Μπορεί το φινάλε του με την Μπρέντφορντ να μην ήταν το καλύτερο, ωστόσο ο Σέρχι Κανός θέλησε να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του

Ο Σέρχι Κανός ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Μπρέντφορντ όταν πρωτοπήγε στην αγγλική ομάδα, ωστόσο λίγο πριν τελειώσει η θητεία του τα πράγματα... στράβωσαν (κάτι που έφερε και την έκρηξη της αδερφής του).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, λοιπόν, θέλησε να τοποθετηθεί για το φινάλε του στην αγγλική ομάδα και μέσω Instagram το έκανε πράξη. Ο 26χρονος επιθετικός από την Ισπανία ευχαρίστησε τον βρετανικό σύλλογο, για όσα του πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου από τότε που ήρθα στην Μπρέντφορντ το 2015. Σήμερα είναι το τέλος για κάτι ξεχωριστό.

Την ημέρα που έπαθα σοβαρό τραυματισμό, ήξερα ότι θα επέστρεφα πιο δυνατός. Κάποιες ήττες είναι πιο δύσκολο να τις αποδεχθείς, αλλά ήξερα ότι θα επιστρέψουμε. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό.

Το Μπρέντφορντ ήταν και θα είναι πάντα το σπίτι μου. Εδώ, έχω εκπληρώσει τα όνειρά μου. Εξακολουθώ να συγκινούμαι όταν θυμάμαι τον τελικό στο Γουέμπλεϊ ή τη βραδιά του ντεμπούτου μας στην Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Άρσεναλ. Αυτές οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου.

Μετά από 249 αγώνες, πρέπει να σας αποχαιρετήσω όλους. Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου χτυπά την πόρτα μου. Μια νέα ευκαιρία για να επανέλθει η ευτυχία μου στο γήπεδο και να απολαύσω ξανά το ποδόσφαιρο. Στην οικογένεια μου των Bees (σ.σ. Μπρέντφορντ), θα σας έχω πάντα δίπλα μου».