«Η Τράμπζονσπορ θα κάνει νέα προσπάθεια για Μασούρα»
i

Γιώργος Μασούρας / © Intime

«Η Τράμπζονσπορ θα κάνει νέα προσπάθεια για Μασούρα»

Sportal newsroom 20:13 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:19 - 31.01.2023

Το όνομα του Μασούρα συνδέεται ξανά με την Τράμπζονσπορ, αφού τα ρεπορτάζ στην Τουρκία μιλάνε για πιθανή κρούση στον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Μασούρας έχει «χάσει» τη θέση βασικού στην ενδεκάδα μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ, αφού ο Μίτσελ προτιμάει το σχήμα με τα τρία δεκάρια (Μπίελ, Χάμες και Φορτούνη). Κάπως έτσι, στην Τουρκία άρχισαν νέα σενάρια αναφορικά με τον Έλληνα εξτρέμ και την Τράμπζονσπορ. 

Σύμφωνα με την «SporaDibi», η ομάδα της Super Lig αφήνει πίσω την αποτυχημένη προσπάθεια του καλοκαιριού και ετοιμάζεται να προσπαθήσει ξανά για τον 29χρονο παίκτη. Μάλιστα, με το μεταγραφικό παράθυρο της Τουρκίας να ολοκληρώνεται σε 8 μέρες (31/1), η κρούση στον Πειραιά θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Επιπλέον, το γεγονός πως ο Σέρτζι Κανός έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», ενισχύει την φημολογία γύρω από τον Μασούρα. Πάντως η Τράμπζονσπορ αυτή την φορά δεν προτίθεται να αγοράσει τον παίκτη - καθώς δεν της το επιτρέπουν τα οικονομικά της - και ως εκ τούτου στο πλάνο υπάρχει ο δανεισμός μέχρι το καλοκαίρι.