Ολυμπιακός: Ανεπιτυχής απόπειρα της Χέρτα να πάρει τον Σισέ - Επέστρεψε ο Πινακάς
i

Παπέ Αμπού Σισέ με Απόλλωνα / © Intime

Ολυμπιακός: Ανεπιτυχής απόπειρα της Χέρτα να πάρει τον Σισέ - Επέστρεψε ο Πινακάς

Sportal newsroom 21:35 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 31.01.2023

Η Χέρτα δεν κατάφερε να κάνει δικό της τον Παπέ Αμπού Σισέ, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης Πινακάς επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ανήκει στη λίστα των «φευγάτων» από τον Ολυμπιακό, αφού δεν κατάφερε να πείσει τον Μίτσελ πως ανήκει στο βασικό σχήμα. Κάπως έτσι, στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε πρόταση για τον 27χρονο σέντερ μπακ, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, όμως αυτή δεν έγινε δεκτή από τους ιθύνοντες της ομάδας.

Με το μεταγραφικό παράθυρο να κλείνει εντός ολίγων ωρών, ο Σενεγαλέζος που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 φαντάζει απίθανο να αποχωρήσει. Η Γερμανοί θέλησαν να προχωρήσουν στον δανεισμό του -πρωταθλητή Αφρικής με την Σενεγάλη- Σισέ έχοντας οψιόν αγοράς, όμως δεν έφτασαν τα οικονομικά «θέλω» των Πειραιωτών.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Πινακάς δεν έμεινε για αρκετό καιρό στην Κύπρο και ολοκλήρωσε τη σύντομη θητεία του στον Απόλλωνα Λεμεσού, στον οποίον αγωνιζόταν με μορφή δανεισμού. Ο ίδιος έπαιξε μόλις τέσσερις φορές, όλες στο πρωτάθλημα της χώρας, σημειώνοντας και ένα γκολ.