Ο κορονοϊός παραμένει στη ζωή μας κι αυτό δυστυχώς το διαπίστωσαν οι Γκάνεα, Νάρεϊ

Ο Γκάνεα με τον Νάρεϊ.

i

©intime

Ο κορονοϊός παραμένει στη ζωή μας κι αυτό δυστυχώς το διαπίστωσαν οι Γκάνεα, Νάρεϊ

Γιώργος Σακελλαρίου 19:22 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 07.05.2023

Ο κορονοϊός ξαναμπήκε στη ζωή των ομάδων. Σημαντικά πλήγματα δέχθηκαν ο Παναθηναϊκός με τον Κριστιάν Γκάνεα και ο ΠΑΟΚ με τον Κάλεντ Νάρεϊ.

Ο κορονοϊός ήρθε στη ζωή μας για να μείνει.

Αυτό τόνιζαν οι ειδικοί από την πρώτη στιγμή. Με ή χωρίς εμβόλιο, ο άνθρωπος θα πορεύεται με τον ιό. Όλοι πλέον συνεχίζουν τις ζωές τους έπειτα από σκληρές καραντίνες, σαν να μην υπάρχει κορονοϊός, αλλά αυτό έχει αποδειχθεί ότι δεν ισχύει.

Ο Παναθηναϊκός το Σάββατο ανακοίνωσε δεκάδες κρούσματα πριν τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει τον τίτλο κι αιτήθηκε αναβολή, η οποία δόθηκε, αλλά το ματς ορίστηκε μία μέρα αργότερα! Οι περισσότεροι παίκτες του είναι ασυμπτωματικοί, ωστόσο, ποτέ δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Αν θα μπορέσει κάποιος να τρέξει στους απαιτούμενους ρυθμούς, είναι άγνωστο. Επίσης, σε συνεννόηση με τον αθλητή πάντα λαμβάνεται η απόφαση για το αν θα αγωνιστεί.

Το σίγουρο είναι ότι το «τριφύλλι» και ο Κριστιάν Γκάνεα, πρώτοι διαπίστωσαν ότι ο κορονοϊός δεν αποτελεί παρελθόν. Και πρόσφατα το διαπίστωσε και ο ΠΑΟΚ με τον Κάλεντ Νάρεϊ. Εκτός από τους δύο ποδοσφαιριστές κι άλλοι αθλητές σε όλο τον κόσμο, σε διάφορα σπορ είχαν θέματα. Άλλοι στο αναπνευστικό, άλλοι στην καρδιά.

Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, το διάστημα της διακοπής για το Μουντιάλ διαπίστωσε το πρόβλημα υγείας. Στις 10 Δεκεμβρίου οι «πράσινοι» ενημέρωσαν για επιπλοκές τηρώντας το ιατρικό απόρρητο και τόνιζαν ότι ο Γκάνεα θα λείψει τουλάχιστον τρεις μήνες. Φυσικά, ο παίκτης είναι εκτός ήδη έξι μήνες και πλέον από την προετοιμασία κι έπειτα θα φανεί πότε θα είναι σε θέση ν’ αφήσει πίσω του το πρόβλημα και να επιστρέψει στη δράση.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του τον περασμένο Δεκέμβριο ανέφερε: «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη τις τελευταίες μέρες. Ήταν ίσως οι πιο δύσκολες μέρες της καριέρας μου. Ο κορονοϊός έχει αφήσει το σημάδι του πάνω μου δυστυχώς κι αυτή τη στιγμή η υγεία μου δεν μου επιτρέπει να έχω τον ενεργό ρόλο που θέλω στο ταξίδι που κάνει η ομάδα για να γράψει ιστορία.

Πρέπει να ακολουθήσω ένα πολύ αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο για τους επόμενους 3 μήνες που δεν θα μου επιτρέψει να είμαι εκεί που αγαπώ, στο γήπεδο!

Αλλά είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω πιο δυνατός απ’ αυτό. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το ιατρικό προσωπικό του συλλόγου μας που με φροντίζει τόσο και είναι τόσο ενεργό για την προστασία της υγείας μου.

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και σε όλους τους προπονητές που με στηρίζουν σε αυτές τις στιγμές. Θα είμαι εδώ για να στηρίξω την οικογένεια του Παναθηναϊκού με όποιον τρόπο μπορώ σε όλη αυτή τη διαδρομή. Πάμε ΠΑΟ».

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ο κορονοϊός «σταμάτησε» τον Παναθηναϊκό;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:29 - 06.05.2023

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ο κορονοϊός «σταμάτησε» τον Παναθηναϊκό;

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έλαβε τέλος σύμφωνα με τον ΠΟΥ, ωστόσο ο Covid ήταν η αιτία για να αναβληθεί το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Πότε ήταν όμως η τελευταία φορά που τα κρούσματα των «πράσινων» εμπόδισαν τη διεξαγωγή αγώνα.

Ο Νάρεϊ

Πρόσφατα, διαπιστώθηκε ότι επιπλοκές από τον κορονοϊό αντιμετώπισε και ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Γερμανός εξτρέμ τις τελευταίες μέρες δείχνει καλύτερα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει κανένα ρίσκο και ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Οι Θεσσαλονικείς στην ενημέρωσή τους αναφέρθηκαν στο πρόβλημα στο αναπνευστικό, χωρίς να προσδιορίσουν διάστημα απουσίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρονταν στο δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο Γερμανός λόγω ενοχλήσεων στο αναπνευστικό εισήχθη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, οι οποίες αποτύπωσαν ευρήματα που συχνά εμφανίζουν άνθρωποι που πέρασαν με ή χωρίς συμπτώματα Covid-19 (μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα).

Βάσει του ανάλογου πρωτοκόλλου, ο ασθενής θα απέχει από τις αθλητικές δραστηριότητες για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή μέχρι η επανεξέταση να δείξει διάλυση των θρόμβων.

Η κατάστασή του δεν εμπνέει περαιτέρω ανησυχία και ο Κάλεντ θα επιστρέψει σπίτι του μετά το πέρας και τον υπόλοιπων προληπτικών εξετάσεων».