Ο Κουρτουά υποκλίθηκε στους φιλάθλους της Λίβερπουλ
i

Τιμπό Κουρτουά/ ©Intime

Ο Κουρτουά υποκλίθηκε στους φιλάθλους της Λίβερπουλ

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:27 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 22.02.2023

Μία κίνηση των φιλάθλων της Λίβερπουλ στη διάρκεια του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης οδήγησε τον Τιμπό Κουρτουά να τους αποθεώσει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης το έκανε ξανά. Η «Βασίλισσα» μπορεί να βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 14΄από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» για την νοκ- άουτ φάση του Champions League αλλά έδειξε πως είναι ειδική στις ανατροπές, Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 5-2 υπέρ των «μερένχες», οι οποίοι πήραν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Παρόλα αυτά, οι φίλαθλοι των «ρεντς» στήριξαν μέχρι τέλους τους ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ. Μάλιστα δεν δίστασαν να χειροκροτήσουν του Λούκα Μόντριτς και Καρίμ Μπενζεμά, όταν αντικαταστάθηκαν από τον Κάρλο Αντσελότι, δεδομένης της σπουδαίας απόδοσης που είχαν.

Για αυτό το λόγο ο Τιμπό Κουρτουά αποθέωσε του φιλάθλους της Λίβερπουλ. «Αυτή είναι η πρώτη φορά που παίζω στο Άνφιλντ με κόσμο στις εξέδρες. Το γεγονός πως οι οπαδοί της Λίβερπουλ χειροκρότησαν τον Λούκα (Μόντριτς) και τον Καρίμ (Μπενζεμά) απλά αποδεικνύει ότι ο κόσμος έρχεται εδώ για να απολαύσει σπουδαίους παίκτες», είπε ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.