Ο Κριστιάνο έσπρωξε μέλος της Αλ-Καλίτζ που ήθελε να βγάλει σέλφι μαζί του (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© Screenshot

Ο Κριστιάνο έσπρωξε μέλος της Αλ-Καλίτζ που ήθελε να βγάλει σέλφι μαζί του (vid)

Θάνος Λυμπερόπουλος • 12:28 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αλ-Καλίτζ, έσπρωξε μέλος απ' το επιτελείο της αντίπαλης ομάδας, επειδή πήγε να τραβήξει σέλφι μαζί του.

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, έμεινε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην ΑΛ-Καλίτζ κι έχασε κι άλλο έδαφος απ' την πρωτοπόρο, Αλ-Ιτιχάντ. Ο Ρονάλντο για ακόμα μια φορά ήταν εκνευρισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης για το στραβοπάτημα της ομάδας του και δε μπόρεσε να το κρύψει.

Κατά τη λήξη του αγώνα κι ενώ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε χαιρετήσει τους αντίπαλους παίκτες κι είχε δώσει την μπλούζα του, κατά την αποχώρησή του απ' τον αγωνιστικό χώρο αρνήθηκε να βγάλει σέλφι με άνθρωπο απ' το επιτελείο της αντίπαλης ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο του εξήγησε εξαρχής ότι δεν θέλει να βγάλουν φωτογραφία, εκείνος σήκωσε το κινητό του για να τραβήξει σέλφι, με αποτέλεσμα να φτάσει τον Πορτογάλο στα όριά του και να αναγκαστεί να τον σπρώξει. 

Ο CR7 που δεν βρίσκεται και στο καλύτερό του φεγγάρι, σκέφτεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι απ' τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας και να επιστρέψει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ. Σύμφωνα με με την καταλανική εφημερίδα «El Nacional» σημαντικό ρόλο για την επιστροφή του στους «μερένχες» παίζει και η Χεορχίνα Ροντρίγκες, την οποία γνώρισε στην ισπανική πρωτεύουσα. Ο Ρονάλντο φαίνεται ότι νοσταλγεί τη ζωή στη Μαδρίτη και θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει.